Ea este Marina, o tanara de 23 de ani din Oradea, care s-a intors acasa dupa trei ani de munca in Anglia. A fost managerul unui magazin de cafea de langa Manchester si a reusit sa stranga aproximativ 40 de mii de euro, bani pe care i-a valorificat in orasul natal. A deschis o cafenea in centrul istoric si se mandreste ca a reusit sa isi amortizeze investitia in numai sapte luni.

Mai dă României o șansă. O tânără investește în Oradea banii pe care i-a câștigat în Anglia

Marina a facut mai multe cursuri de specializare in prepararea cafelei in Marea Britanie. Ea spune ca secretul consta in metoda de prajire. Localul este mereu plin, iar clientii servesc, pe langa cafea, si ceaiuri aduse din Anglia. Iar daca li se face pofta de dulce, pot comanda clatite delicioase.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit datelor INS, din 2015 si pana in 2017, au luat calea strainatatii peste 600 de mii de romani- cei mai multi cu varste cuprinse intre 20 si 34 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si