Oamenii revin la viața de dinaintea pandemiei. De mâine, starea de alertă este ridicată în România. De asemenea, Sorin Cîmpeanu a transmis dacă elevii vor mai fi sau nu nevoiți să țină cont de regulile de protecție împotriva virusului COVID-19 la școală.

Citeste si: OMS: Noua subvarianta Omicron 2 nu reinfectează persoanele care au avut deja Omicron 1

De miercuri, românii se bucură de normalitate.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat dacă masca de protecție va rămâne sau nu obligatorie în școli.

Anunț pentru elevi și pentru profesori

Ministrul Educației a declarat că elevii nu vor mai fi obligați să poarte măștile chirurgicale, de mâine, la școală. Însă, Sorin Cîmpeanu a anunțat că încă le recomandă copiilor acest lucru, dar fiecare are de acum dreptul să aleagă.

Citeste si: Italia va pune capăt stării de urgenţă pe 31 martie, a anunţat premierul Draghi

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De mâine, 9 martie 2022, elevii se întorc în bănci fără să mai țină cont de regulile de protecție împotriva virusului COVID-19. Sorin Cîmpeanu susține că este anulată și posibilitatea de a mai face cursuri online sau de a susține examene de acasă.

mai este masca obligatorie la școală sau nu

Anunț pentru elevi și pentru profesori.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Revenirea la normalitate ar putea atrage probleme. Care sunt măsurile care ar putea fi ridicate odată cu starea de alertă?

Timp de doi ani de zile, elevii și studenții au făcut ore online. Ei făceau orele de curs din fața dispozitivelor. Acum copiii se pot întoarce la școală fără să țină cont de regulile de protecție.

Starea de alertă va fi ridicată de miercuri, iar oamenii se pot bucura de acest moment mult așteptat. De acum, elevii pot întoarce la școli ca până acum și pot avea o viață normală.

Citeste si: Ridicarea stării de alertă schimbă funcționalitatea școlilor și universităților. Sorin Cîmpeanu: „Se anulează atât toate restricțiile, cât și toate facilitățile”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si