Potrivit reprezentanţilor Aeroportului din Sibiu, cursa Munchen- Sibiu programată pentru sosire în cursul nopţii (00.55) a fost anulată de la destinaţie. Din acest motiv a fost anulată şi cursa Sibiu- Munchen programată pentru plecare marţi dimineaţă (06.05). Pasagerii vor fi rerutaţi pe cursele următoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Condiţiile de operare la această oră sunt bune. Pot fi înregistrate întârzieri la decolare pentru cursele programate din cauza proceselor specifice în condiţii de iarnă (degivrare)", spun reprezentanţii Aeroporului Sibiu, scriu cei de la News. 

Mai multe curse aeriene au înregistrat întârzieri la decolarea de pe aeroporturile din Sibiu şi Bucureşti

În intervalul orar 6.00- 8.50, toate cele trei zboruri programate pentru plecare au decolat, înregistrând însă întârzieri din cauza necesităţii efectuării degivrării. Astfel, cursa Sibiu- Dortmund, programată să plece la 7.10, a decolat la 8.46, cursa Sibiu- Tel Aviv, programată să plece la 6.10, a decolat la 6.25, iar cursa Sibiu- Munchen (Tarom), programată să plece la 7.15, a decolat la 7.45.

Mai multe curse aeriene au înregistrat întârzieri la decolarea de pe aeroporturile din Sibiu şi Bucureşti

La rândul lor, reprezentanţii Companiei Aeroporturi Bucureşti au anunţat că traficul se desfăşoară normal, fără întârzieri semnificative sau anulări de curse.

Unele curse pot înregistra totuşi întârzieri de 30-40 de minute, pentru că se efectuează degivrarea aeronavelor, au precizat aceştia, menţionând că suprafaţa de mişcare (piste, platforme, căi rulare) este deszăpezită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si