Mai mulţi locuitori din municipiul Sibiu au semnalat, luni, prin apel la 112, producerea a două explozii în două rețeaua de canalizare situate în municipiul Sibiu, intersecţia străzilor Tudor Arghezi cu str. Vasile Cârlova. 

Citeste si: Spania confirmă primele cazuri de „Flurona”, infectarea în același timp cu gripă și Coronavirus

Traficul a fost oprit în zonă

Mai multe echipaje de pompieri, dar şi reprezentanţi EOn, Electrica şi Apă Canal s-au deplasat la fața locului pentru a interveni, traficul fiind oprit.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

,,În urma evaluării situaţiei existente la faţa locului de către specialişti, a rezultat faptul că un scurtcircuit electric ca urmare a unei defecţiuni la cablurile electrice a fost cauza care a determinat producerea acestor explozii, neurmate de incendii”, a informat ISU Sibiu.  

Pompierii au mai adăugat că scurtcircuitul a produs arderea mocnită, însoţită de degajare de fum toxic, care, la momentul contactului cu o cantitate de oxigen, a produs explozia.

Citeste si: Un elev din Timiș a fost confirmat cu SARS-CoV-2 după reluarea cursurilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si