Flacarile au facut parapad aseara intr-un cartier de baraci de la marginea orasului Cluj Napoca. Neputinciosi in fata focului zeci de localnici abia au reusit sa se salveze.

Tot ce-au adunat bietii oameni s-a facut scrum. Peste zece locuinte improvizate au ars in totalitate iar altele au fost afectate de flacari: „ Mi-am luat nou tot in casa. 100 de milioane am bagat Am scos de la banca si am bagat intr-o amarata de baraca de asta.

A ars tot”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doua persoane au ajuns la spital cu arsuri grave,in timp ce o femeie a intrat in stare de soc iar alti doi oameni au fost intoxicati cu monoxid de carbon.Toti au primit ingrijiri medicale.

Andrei Biris, purtator de cuvant ISU Cluj: „Au fost dislocate la locul incendiului trei autospeciale de stingere, precum au fost prezente si ambulantele SMURD”.

Pentru ca pompierii sa-si desfasoare in bune conditii activitatea a fost nevoie de prezenta fortelor de ordine, deoarece locatarii au devenit agitati.Unul

dintre ei, suparat de prezenta camerelor de filmat,s-a napustit asupra unui cameraman si a fost potolit doar de politisti.

Oamenii legii au fost nevoiti sa ramana in zona peste noapte pentru a mentine ordinea si linistea publica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si