La locul producerii evenimentului tragic de la ,,Ferma Dacilor'' , cercetarea a fost finalizată. Mai multe oase au fost identificate de către criminaliști. Potrivit acestora, ar aparține ultimei victime căutate. Pentru a se identifica ADN-ul, fragmentele osoase au fost duse la laborator.

Mai multe fragmente osoase s-au găsit sub ruine

Joi seară, anchetatorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova au finalizat cercetarea la fața locului, în dosarul ,,Ferma Dacilor''.

Nu s-a identificat al optulea cadavru, dar sub ruine s-au găsit fragmente osoase.

Acestea au fost trimise la laboratoarele din Capitală, în scopul expertizei genetice, potrivit surselor judiciare. Zona în care s-a produs incendiul este izolată, păzită, iar accesul între ruinele care au rămas în urma incidentului tragic este interzis. 

Pentru a fi înhumate, joi, cele șapte cadavre care s-au identificat au fost ridicate de la Serviciul de Medicină Legală Prahova, de către familii. De asemenea, se așteaptă și primele concluzii după ancheta ISU Prahova.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pensiunea ,,Ferma Dacilor'', cuprinsă de flăcări

Pensiunea ,,Ferma Dacilor'', cuprinsă de flăcări

Citește și: VIDEO: Patronul de la Ferma Dacilor nu poate fi audiat, deoarece este în stare de șoc, după moartea fiului său de 11 ani: ”Victoraș bagă de acum pucurile în porțile Raiului”

Cum s-a petrecut tragedia de la Ferma Dacilor?

Evenimentul tragic a avut loc în a doua zi de Crăciun. O pensiune din Gura Vadului, ,,Ferma Dacilor'', s-a făcut scrum marți dimineața.

Șapte persoane au decedat, iar alta este căutată.

Citește și: Mesajul tulburător al lui Matei Ene, copilul care și-a pierdut doi frați și tatăl în infernul de la Ferma Dacilor. "M-aţi lăsat singur cu mama"

În momentul în care a izbucnit incendiul, în pensiune erau 26 de persoane, care participau la o petrecere. 18 dintre acestea au reușit să se evacueze în timp util. Se pare că aceasta nu avea autorizație de incendiu, potrivit Digi24.ro.

Mai mult decât atât, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat faptul că foștii șefi ai pompierilor prahoveni, care erau în funcție la momentul în care ferma a fost controlată, dar a primit doar un avertisment, deși trebuia să se închidă, au fost forțați să iasă la pensie din cauza anumitor nereguli grave, potrivit Digi24.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si