Exact cand credeau ca vor avea din nou contact cu civilizatia, locuitorii din Vadu- sinistrati de cand a inceput urgia,  au mai primit o lovitura.   "Eforturile autoritatilor par a fi in zadar. Ne aflam pe drumul care leaga Vadu de Corbu Acesta a fost curatat ieri de utilaje. Dar dupa cum puteti vedea, vantul puternic a spulberat din nou zapada", spun reprezentantii autoritatilor.

Dupa 3 zile in care au stat cu mortul in casa din cauza drumurilor blocate, astazi rudele si-au inmormantat defunctul. Primarul comunei, care a intervenit abia in ultimul ceas, spune ca interventia a fost dificila.

"Am facut partie pana la cimtiirul dina ceasta locatie, cu buldoexcavatorul meu am sapat si groapa.", spun localnicii.

Sa nu credeti ca oamenii din imagini sunt angajati ai autoritatilor. Vazand ca au ramas sinistrati in Dunareni, zeci de localnici au pus mana pe lopata si au facut ceea ce utilajele nu au reusit: au deszapezit singuri 6 kilometri de drum.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La Buzau, utilajele de deszapezire au lucrat toata noaptea sa scoata "la suprafata" drumul prinicipal de acces.

Pe zi, albul troienelor iti ia ochii. Batrani si singuri, oamenii au iesit sa infrunte zapada si frigul. Dar pentru cei de prin partile locului, iarna aceasta este doar inca una pe care trebuie sa o treaca cu bine.

Meteorologii ne mai dau o veste proasta.

De maine, intra in vigoare un cod galben de polei si intensificari ale vantului. De data aceasta sunt vizate judetele din vestul si centrul tarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si