În județele Timiş, Mehedinţi şi Cluj, polițiștii și procurorii fac percheziții, într-un dosar de trafic de droguri. În timp ce transporta cocaină, un bărbat a fost depistat. În urma perchezițiilor, au fost identificate cocaină, cristal, dar și alte droguri.

Mai multe percheziții au loc în mai multe județe, într-un dosar de trafic de droguri.

Mai multe percheziții au loc în mai multe județe, într-un dosar de trafic de droguri.

Polițiștii au efectuat 9 percheziții

”La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.

– Serviciul Teritorial Timişoara, au efectuat 9 percheziţii (5 în judeţul Timiş, 3 în judeţul Cluj şi 1 în Mehedinţi) pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de risc şi mare risc”, anunţă, joi, IGPR.

Citește și: VIDEO-Descinderi în forță în "mafia gunoaielor". Mascații DIICOT, percheziții în 5 județe din Vestul țării

Potrivit sursei citate, a fost realizată o prindere în flagrant delict, înainte de a descinde la locațiile care au fost percheziționate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mai multe percheziții au loc în mai multe județe, într-un dosar de trafic de droguri.

Mai multe percheziții au loc în mai multe județe, într-un dosar de trafic de droguri.

”Astfel, cu sprijinul poliţiştilor rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara, un bărbat a fost depistat la volanul unui autoturism, în Timişoara, asupra acestuia fiind găsite diverse cantităţi de droguri, respectiv cocaină, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice”,

a mai transmis sursa citată.

Drogurile erau distribuite la nivel stradal

Potrivit anchetatorilor, membrii grupării ar fi distribuit cocaină, 3CMC, comprimate de ecstasy, metamfetamină şi canabis, la nivel stradal, în special în zonele în care tinerii frecventează.

”În urma descinderilor, efectuate cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, la mai multe locaţii au fost identificate cantităţi importante de droguri, fiind ridicate 1,05 kg de cocaină, 1,1 kg de 3CMC, 600 de grame de canabis, 9 comprimate de ecstasy, 2 timbre LSD, 3

farfurii cu urme de substanţe pulverulente, 3 carduri şi 2 paie cu urme de substanţă pulverulentă, 1.275 de euro, 601$, 9.600 de lei şi 10 telefoane mobile”, a mai transmis sursa citată.

Mai mult decât atât, șase persoane sunt au fost reținute 24 de ore, iar șapte persoane duse la audieri.

Citește și: Se fac percheziții la Ministerul Sănătății într-un dosar privind fraudarea unui concurs


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si