Un accident grav a avut loc la Popricani, județul Iași, seara trecută. Trei autoturisme au intrat în coliziune, de unde au rezultat mai multe victime. Două autospeciale de intervenție s-au deplasat la fața locului și două echipaje de prim ajutor calificat. Circulația a fost blocată.

Citește și: Un accident s-a produs pe A2 București-Constanța. Două persoane au fost rănite

„Accident rutier la Popricani, 2 autovehicule cu 9 persoane implicate, dintre care 6 necesită transport la spital.

La intervenție sunt Serviciul de Ambulanță Județean tip C2, echipaj de prim ajutor Det. 1, echipaj de prim ajutor Det 2, autospecială transport victime multiple”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Citește și: Tragedie în noaptea de Revelion, la Cotnari. O mașină a spulberat mai mulți pietoni. Un copil e în stare gravă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Șoferii autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului în curbă, după ce a intrat cu viteză, a ajuns pe sens opus, apoi a acroșat celelalte două autoturisme care circulau regulamentar.

Un accident s-a produs pe A2 București-Constanța. Două persoane au fost rănite

Pe autostrada A2 București-Constanța, cu sens către București, km 28, loc Brănești, Jud. Ilfov, un autoturism în care se aflau patru ocupanți s-a răsturnat în afara părții carosabile. Tragedia  s-a produs chiar în prima zi a noului an pe DN 19E Marghita- Oradea, între localităţile Sălard şi Cauaceu din judeţul Bihor. 

Citește și: Alexia, fata rănită în accidentul de la Pașcani, a oferit primele declarații: ,,Sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede''

La locul accidentului, s-au deplasat mai multe autospeciale SMURD, ale Ambulanţei, dar şi echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Bihor.

Din nefericire, salvatorii i-au găsit pe trei dintre oamenii aflaţi în cele două maşini în stop cardio-respirator. Pentru o femeie și un bărbat nu au mai putut face nimic.

Citește și:  Accident teribil în prima zi din an: O femeie şi un bărbat au murit pe loc

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si