Close sidebar
Close sidebar

Mai multe persoane au fost rănite grav, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme

Accident grav la Iași, seara trecută. Trei autoturisme s-ai izbit violent, de unde au rezultat mai multe victime.

Diana Puiu,

Mai multe persoane au fost rănite grav, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme

[Sursa foto: realitatea.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident grav a avut loc la Popricani, județul Iași, seara trecută. Trei autoturisme au intrat în coliziune, de unde au rezultat mai multe victime. Două autospeciale de intervenție s-au deplasat la fața locului și două echipaje de prim ajutor calificat. Circulația a fost blocată.

Citește și: Un accident s-a produs pe A2 București-Constanța. Două persoane au fost rănite

„Accident rutier la Popricani, 2 autovehicule cu 9 persoane implicate, dintre care 6 necesită transport la spital. La intervenție sunt Serviciul de Ambulanță Județean tip C2, echipaj de prim ajutor Det. 1, echipaj de prim ajutor Det 2, autospecială transport victime multiple”, a precizat prof. dr.

Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Citește și: Tragedie în noaptea de Revelion, la Cotnari. O mașină a spulberat mai mulți pietoni. Un copil e în stare gravă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Șoferii autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului în curbă, după ce a intrat cu viteză, a ajuns pe sens opus, apoi a acroșat celelalte două autoturisme care circulau regulamentar.

Un accident s-a produs pe A2 București-Constanța. Două persoane au fost rănite

Pe autostrada A2 București-Constanța, cu sens către București, km 28, loc Brănești, Jud. Ilfov, un autoturism în care se aflau patru ocupanți s-a răsturnat în afara părții carosabile. Tragedia  s-a produs chiar în prima zi a noului an pe DN 19E Marghita- Oradea, între localităţile Sălard şi Cauaceu din judeţul Bihor. 

Citește și: Alexia, fata rănită în accidentul de la Pașcani, a oferit primele declarații: ,,Sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede''

La locul accidentului, s-au deplasat mai multe autospeciale SMURD, ale Ambulanţei, dar şi echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Bihor.

Din nefericire, salvatorii i-au găsit pe trei dintre oamenii aflaţi în cele două maşini în stop cardio-respirator. Pentru o femeie și un bărbat nu au mai putut face nimic.

Citește și:  Accident teribil în prima zi din an: O femeie şi un bărbat au murit pe loc

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI