Poliția Locală a Municipiului Bucureşti a oprit marți seară un grup de cinci persoane în Centrul Vechi. Aceștia se plimbau în jurul orei 18:00 pe Bulevardul I. C. Brătianu nr. 44.

Săbii și cuțite descoperite în mașinile interlopilor

Oamenii legii au rămas șocați când au descoperit mai apoi ce aveau la ei, dar și în mașini. Așadar, după ce au fost legitimați, a urmat ca aceștia să scoată ce aveau asupra lor.

Astfel că s-au descoperit mai multe plicuri autosigilante, unul conținând o substanță suspectă, un cântar și un telefon învelit în folie de staniol, cel mai probabil furat, au transmis polițiștii.

A fost solicitată intervenția agenților de poliție din Centrul Vechi, care au găsit în portbagajul autovehiculului obiecte contondente (săbii, cuțite, box, bâte). Persoanele au fost predate poliției pentru investigații ulterioare ”, au mai menționat agenții.

Interlopi Centrul Vechi București

Lucrurile găsite asupra celor cinci indivizi și în mașinile lor.

[Sursa foto: Politia Locala Bucuresti si Control]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Interlopi Centrul Vechi București

Lucrurile găsite asupra celor cinci indivizi și în mașinile lor.

[Sursa foto: Politia Locala Bucuresti si Control]

Citește și: Soțul i-a ascuns adevăratul diagnostic timp de 21 de ani. O femeie s-a stins din viață fără a ști de boala care suferă

În continuare, cei cinci indivizi au fost preluați de polițiști pentru audieri.

Polițiștii sunt în alertă, după ce un hoț a furat bijuterii din Timișoara

Și în Timișoara polițiștii fac eforturi considerabile pentru a găsi un hoț dintr-o bijuterie, care imediat cum a luat mai multe lanțuri de aur s-a făcut nevăzut.

Chiar și când s-a întâlnit cu proprietarul la ieșire nu a renunțat la planul său, așadar i-a dat bărbatului cu spray paralizant în faţă şi a fugit.

Camerele de supraveghere au surprins totul, iar pagina de Facebook a fost împânzită de fotografii cu hoțul. Cel care va oferi detalii oamenilor legii vor primi și o recompensă, au anunțat reprezentanții bijuteriei.

”La data de 20.02.2024, în jurul orei 13:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un magazin de bijuterii de pe strada Coriolan Bredicianu din Timişoara şi a sustras 2 lanţuri de aur, iar la ieşirea din magazin cand proprietarul a plecat în urmărirea acestuia, ar fi pulverizat în direcţia proprietarului cu spray iritant lacrimongen. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt, depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi dispunerea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si