Mai multe persoane, printre care și o minoră de 14 ani, au încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-un autoturism echipat taxi. Când au ajuns autoritățile, celelalte persoane implicate în furt au reușit să fugă.  

"În noaptea de 15 mai a.c., ora 03.20, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 de un un tânăr, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, mai multe persoane încearcă să-i sustragă bunuri dintr-un autoturism echipat taxi. 

Citește și: Un bărbat din Bihor a atacat cu cuțitul un om al străzii. Acesta a acționat împreună cu un complice

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, ocazie cu care a fost identificată o minoră în vârstă de 14 ani, din municipiul Craiova, celelalte persoane reuşind să fugă.  În fapt, aceştia sunt bănuiţi că prin spargerea geamului, ar fi pătruns în interiorul autoturismului de unde ar fi încercat să sustragă bunuri.  De asemenea, asupra minorei a fost găsit un sac de rafie în care  se aflau mai multe telefoane mobile, tablete şi dispozitive auto. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mai multe persoane din Dâmbovița sunt bănuite de furturi din societăţi comerciale. Polițiștii au intervenit

 În urma extinderii investigaţiilor au fost identificate şi alte autoturisme ce prezentau urme de forţare, precum şi geamuri sparte, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând a fi propuse măsuri în consecinţă."

Mai multe persoane din Dâmbovița sunt bănuite de furturi din societăţi comerciale. Polițiștii au intervenit

Polițiștii au descins la mai multe persoane din Dâmbovița bănuite de furturi din societăţi comerciale. Suspecţii au sustras aparatură necesară pe şantiere şi cantităţi mari de cabluri de cupru. Descinderile au loc, miercuri, la 13 domicilii din Dâmbovița. Persoanele bănuite  au sustras aparatură necesară pe şantiere  şi cantităţi mari de cabluri de cupru.  

Citește și: Jaf într-o casă de pariuri din Maramureș: un bărbat mascat a amenințat angajata cu un cuțit

”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova- Biroul de Combatere a Furturilor din Locuinţe pun în executare 13 mandate de percheziţii, în judeţul Dâmboviţa, la domiciliile  unor persoane bănuite de comiterea mai multor fapte de furt calificat”,  a transmis, miercuri,  Poliţia Română.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

În total, 12 persoane vor fi duse la audieri în acest dosar, acestea cauzând un prejudiciu de aproximativ 350.000 de lei. 

Citește și:  Trei persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri. Au fost prinse cu marfă de zeci de mii de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si