În urmă cu o lună, de la începutul celui de-al doilea semestru al anului şcolar, doar trei unităţi de învățământ din judeţ funcţionau în scenariul roşu.

49 de școli din Dâmbovița trec în scenariul roșu din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19. Cursurile vor fi susținute online

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a adoptat, joi după amiază, o hotărâre prin care aprobă trecerea la cursuri online în 49 de unităţi didactice din judeţ.

Cele mai multe dintre acestea sunt din municipiul Târgovişte, care joi a depăşit indicele de infectare de 3 cazuri la o mie de locuitori.

Astfel, 45 dintre şcolile şi grădiniţele care vor face, de vineri, cursuri online sunt din Târgovişte, celelalte patru fiind din localitatea Glodeni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Mai multe şcoli şi grădiniţe din Dâmbovița trec în scenariul roşu
Mai multe şcoli şi grădiniţe din Dâmbovița trec în scenariul roşu

În 5 februarie, la începutul celui de-al doilea semestru al anului şcolar, doar trei unităţi de învăţământ din Dâmboviţa funcţionau în scenariul roşu, însă între timp numărul de cazuri de îmbolnăvire a crescut în mai multe localităţi din judeţ.

Citeste si: Câte persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si