Autoritățile au intervenit cu privire la suspiciunile degenrate de unul dintre bagajele din aeroport. Astfel, 40 de bagaje au fost trimise înapoi spre Cluj. Incidentul s-a petrecut duminica trecută.
Pasagerul plecase din Cluj-Napoca spre Liverpool. Bărbatul avea în bagaj carne de porc, însă alimentele s-au dezghețat până să ajungă la destinație.

Citește și: VIDEO- Din cauza haosului de pe aeroporturi, pasagerii sunt chemați cu trei ore înainte de decolare

După ce s-a descoperit faptul că nu s-a comis nicio ilegalitate, cele 40 de bagaje au fost trimise înapoi spre Liverpool, pentru ca pasagerii să le poată recupera.

Citește și: Alertă de atentat terorist într-un avion cu pasageri. Aeronava s-a întors pe aeroport

Alertă de atentat terorist într-un avion cu pasageri. Aeronava s-a întors pe aeroport

Un avion al companiei Emirates s-a întors la Atena la scurt timp după decolare. S-a luat în calcul posibilitatea unui atentat terorist.  La bordul avionului care abia decolase se aflau 228 de persoane și 18 membri ai echipajului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Doi români au creat panică în Ungaria. Deghizați în polițiști au scos arma și au jefuit trei românce care veneau din Germania

Pasagerii au fost informați că este vorba despre o problemă tehnică, însă au fost rugați să își ia și bagajele, o practică neobișnuită, de altfel, în această situație. 

Citește și:  UPDATE Panică pe Aeroportul „Henri Coandă”. Alertă cu bombă la bordul unui avion/ Alerta s-a dovedit a fi falsă

Aeronava decolase de 45 de minute, dar s-a întors înapoi în Atena. Destinația acesteia era New York.  Două avioane de vânătoare  F-16 ale forțelor grecești au zburat în paralel.

Citește și:  Un avion a fost oprit în Satu Mare, după ce unui pasager i s-au furat banii

O altă aeronavă Emirates a fost verificată, chiar cu puțin timp înainte ca aceasta să se întoarcă în Atena. Cea de-a doua avea destinația către Dubai.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si