Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Mai multe urme de sânge au fost găsite în bagajul unui român. Descoperirea autorităților britanice

Angajații aeroportului din Liverpool au observat că din bagajul de cală al unui pasager curgea sânge.

Diana Puiu,

Mai multe urme de sânge au fost găsite în bagajul unui român. Descoperirea autorităților britanice

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoritățile au intervenit cu privire la suspiciunile degenrate de unul dintre bagajele din aeroport. Astfel, 40 de bagaje au fost trimise înapoi spre Cluj. Incidentul s-a petrecut duminica trecută.
Pasagerul plecase din Cluj-Napoca spre Liverpool. Bărbatul avea în bagaj carne de porc, însă alimentele s-au dezghețat până să ajungă la destinație.

Citește și: VIDEO- Din cauza haosului de pe aeroporturi, pasagerii sunt chemați cu trei ore înainte de decolare

După ce s-a descoperit faptul că nu s-a comis nicio ilegalitate, cele 40 de bagaje au fost trimise înapoi spre Liverpool, pentru ca pasagerii să le poată recupera.

Citește și: Alertă de atentat terorist într-un avion cu pasageri. Aeronava s-a întors pe aeroport

Alertă de atentat terorist într-un avion cu pasageri. Aeronava s-a întors pe aeroport

Un avion al companiei Emirates s-a întors la Atena la scurt timp după decolare. S-a luat în calcul posibilitatea unui atentat terorist.  La bordul avionului care abia decolase se aflau 228 de persoane și 18 membri ai echipajului.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Doi români au creat panică în Ungaria. Deghizați în polițiști au scos arma și au jefuit trei românce care veneau din Germania

Pasagerii au fost informați că este vorba despre o problemă tehnică, însă au fost rugați să își ia și bagajele, o practică neobișnuită, de altfel, în această situație. 

Citește și:  UPDATE Panică pe Aeroportul „Henri Coandă”. Alertă cu bombă la bordul unui avion/ Alerta s-a dovedit a fi falsă

Aeronava decolase de 45 de minute, dar s-a întors înapoi în Atena. Destinația acesteia era New York. 

Două avioane de vânătoare  F-16 ale forțelor grecești au zburat în paralel.

Citește și:  Un avion a fost oprit în Satu Mare, după ce unui pasager i s-au furat banii

O altă aeronavă Emirates a fost verificată, chiar cu puțin timp înainte ca aceasta să se întoarcă în Atena. Cea de-a doua avea destinația către Dubai.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI