Călătoria cu un avion privat, efectuată de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea și iubita lui de la acea vreme, Irina Tănase, către Maldive, în 2019, a fost decontată din subvenția primită de PSD de la stat.

Închirierea avionului ar fi costat 100.000 de lei

Închirierea avionului ar fi costat 100.000 de lei, iar de acest lucru s-a ocupat fostul trezorier al PSD, Mircea Drăghici, care ar fi apelat la o agenție de turism.

Prietena Irinei Tănase, Sânziana, le-a spus procurorilor că ea s-a ocupat de costurile deplasării, după ce cu câteva zile înainte de plecare a făcut un credit de 12.000 de euro.

Citeste si: O nouă lovitură pentru Dragnea. Ce decizie s-a luat în dosarul Tel Drum

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, fostul lider PSD s-ar fi întors, împreună cu Călin Popescu Tăriceanu şi actualul şef SIE, Gabriel Vlase, dintr-o vizită din Estonia, în aprilie 2018, cu un avion privat plătit de PSD din subvenţia de la stat, deşi aveau bilete de avion de linie achitate de Parlament, mai transmite G4Media. 

Avioane private plătite din subvenția de la stat

Zborul din Estonia către România ar fi costat 160.000

de lei.

A doua zi, Dragnea ar fi plecat cu consilierul lui, Paul Ionescu, în vizită în Israel tot cu un avion privat plătit de PSD din subvenţia de la stat, deşi transportul era achitat de Camera Deputaţilor. În plus, PSD ar fi decontat sume umflate, se arată în documentele DNA, conform G4media.

Citeste si: Irina Tănase iubește din nou. Blondina l-a uitat pe Liviu Dragnea

Pe 29 iunie 2022, fostul trezorier PSD Mircea Drăghici şi-a recunoscut faptele de deturnare şi delapidare, a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DNA şi a acceptat o pedeapsă de 6 ani de detenţie. PSD s-a constituit parte civilă, prin semnătura actualului lider, Marcel Ciolacu, şi a secretarului general, Paul Stănescu, solicitând recuperarea sumei de 710.018,94 de lei.

Citeste si: Lucian Duţă, fostul șef al Casei de Sănătate, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru luare de mită

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si