Marți, 5 decembrie, Compania Municipală Termoenergetica București(CMTEB) SA a anunțat faptul că, din cauza unei avarii produse în cursul acestei după-amiezi pe Magistrala III Sud, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată în zonele: Mihai Bravu, Mașina de Pâine, Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni și Petricani, din Sectorul 2 al Capitalei. 

Care sunt zonele afectate de avarie?

Zonele din Sectorul 3 (Vitan, 1 Decembrie, Nicolae Grigorescu, Camil Ressu, Rebreanu și Lucrețiu Pătrășcanu) vor funcționa sub parametrii normali.

"Se vor efectua manevrele de trecere a alimentării punctelor termice din Șoseaua Ștefan Cel Mare, între Calea Floreasca și Piața Obor, pe CTE Grozăvești. Avaria s-a produs pe conducta Magistralei III Sud, la intersecția străzii Drumețului cu Calea Vitan.

Au fost începute în regim de urgență lucrările de golire a conductei, de aerisire și ulterior vor fi realizate sudurile pentru reparația avariei", informează Termoenergetica.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai multe zone din Sectorul 2 și 3 au rămas fără apă și căldură.

Mai multe zone din Sectorul 2 și 3 au rămas fără apă și căldură.

Citește și: Termoenergetica a făcut anunțul: Apa caldă și căldura vor fi oprite pentru aproximativ 220 de blocuri din Capitală

Când se va relua furnizarea agentului termic?

În ceea ce privește termenul estimat pentru ca reparațiile să fie finalizate, iar furnizarea agentului termic să fie reluată, acesta este joi, ora 23:30. 

Citește și: Repartitoarele la calorifere, obligatorii sau nu? Schimbare de ultim moment pentru românii care locuiesc la bloc

Pe Magistrala 1 Sud, marți după-amiază s-au terminat lucrările de reparații și a început încărcarea conductelor cu apă. Miercuri dimineață urmează ca funcționarea pentru zonele afectate să fie reluată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si