Cu o galeata plina cu apa aruncata de la etaj a fost intampinata echipa Stirilor Kanal D in aceasta dimineata. Am fost la centrul Univa pentru realizarea unei continuari a materialului despre modul prin care aici ar fi fost racolati varstnici carora li se vindeau aparaturi medicale la preturi exorbitante.

Au dat mii de lei pentru aparate

Dat fiind faptul că ne aflăm pe domeniul public în momentul incidentului, am chemat poliția.

Echipa Știrilor Kanal D a făcut plângere pentru distrugere.

Pâna la incident, am stat de vorbă cu un bărbat care a adus înapoi la centru un aparat ce i-ar fi reglat circulația sanguină. A plătit pe el 55.000 de lei, bani obținuți printr-un împrumut bancar.

Citeste si: Mai mulți bătrâni au fost păcăliți de medici de biorezonanță. Șarlatanii vindeau aparate „minune” la prețuri usturătoare

"Au zis că ceasul îl pui la mână și-ți subțiază sângele! Cât ați dat pe el? 55.000! Eu am venit să-mi dea banii, e cineva aici?!"

"Mi l-au dat că eu am probleme cu picioarele și au zis domnule ai boala aia, ai boala aia, ca să ajung la concluzia că sunt niște șarlatani!"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Până acum, 19 persoane au depus plângeri la poliție pentru înșelăciune. Prejudiciul estimat se ridică la 150.000 de lei.

Citeste si: Accident rutier în Buzău: un autoturism s-a ciocnit cu o maşină condusă de un bărbat băut şi fără permis

Polițiștii secției 20 au făcut percheziții la centru și au dus la audieri 15 persoane. 7 persoane sunt cercetate în arest la domiciliu, iar 3 sub control control judiciar.

Oamenii își vor banii înapoi

Și acest bătrân de 86 de ani le-ar fi picat în plasă. Pretinșii medici de biorezonanță- i-ar fi pus diagnosticul imediat. Un diagnostic sumbru, care să-l convingă să cumpere un concentrator de oxigen, dar și un body-laser, pentru care ar fi plătit un total de 70.000 de lei.

Citeste si: Accident rutier în Buzău: un autoturism s-a ciocnit cu o maşină condusă de un bărbat băut şi fără permis

După ce a depus plângere la poliție, bărbatul vrea doar să i se facă dreptate așa că în această dimineață a luat produsele și a venit la clinică pentru a-și primi banii înapoi.

"Mi-a rămas singura soluție să-i dau în judecată!"

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Psihologii spun că vârstnicii sunt cei mai expuși escrocheriilor.

Citeste si: O bătrână din Satu Mare a găsit o valiză plină cu bani şi l-a dus acasă. A primit o amendată uriașă, dar banii nu au mai fost găsiţi

Cristian Andrei, psiholog: "Nevoia de sănătate și banii adunați la bătrânețe sunt tentații pentru escroci, pentru că noi nu vorbim aici despre medici, vorbim despre persoane care știu să folosească vulnerabilitatea cuiva pentru a procura avantaje materiale!"

În ciuda faptului că am cerut un punct de vedere clinicii Univa, până la acest moment nu am primit nicio reacție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si