Close sidebar
Close sidebar

Mai mulți călugări au fost surprinși în timp ce se jucau cu bulgări în fața Bazilicii Sfântul Francisc din Assisi, Italia

Ninsorile care au căzut peste tot în Umbria nu au ocolit nici Bazilica Sfântul Francisc din Assisi, așa că mai mulți călugări au fost surprinși în timp ce se distrau în zăpadă.

Diana Puiu,

Mai mulți călugări au fost surprinși în timp ce se jucau cu bulgări în fața Bazilicii Sfântul Francisc din Assisi, Italia

[Sursa foto: Observator.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Călugării s-au filmat în timp ce se jucau în zăpadă și au postat fotografiile pe pagina oficială de Facebook a bisericii.

"Dragi frați și surori, sora zăpadă a sosit. Ne place foarte mult aici, în Assisi", spune fratele Rafael, un franciscan de origine braziliană.

Citește și: Explicația specialiștilor: de ce a nins astăzi în doar anumite zone din Capitală

Aceștia au fost surprinși pe ritmul muzicii în timp ce aruncau bulgări unul către celălalt. În alte fotografii, călugării sunt surprinși și în timp ce fac oameni de zăpadă.

Citește și: Vortexul polar amenință Europa: Marea Britanie este pe lista țărilor vizate

Vortexul polar amenință Europa: Marea Britanie este pe lista țărilor vizate

Ninsorile puternice au pus stăpânire pe vestul Europei. Cetățenii din Marea Britanie sunt sfătuiți să nu-și părăsească locuințele din cauza ninsorilor puternice. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Inundațiile s-au făcut prezente în Marea Britanie și au reușit să izoleze unele regiuni, astfel că, unii locuitori au mers la muncă cu feribotul.

Citește și: Vremea se înrăutățește: cod galben şi portocaliu de precipitaţii şi vânt puternic, până sâmbătă

În cealaltă parte a regiunii, s-au instalat ninsori puternice, ce au declanșat alerte din partea autorităților. De asemenea, locuitorii au fost sfătuiți să nu-și părăsească casele din cauza viscolului, decât în caz de urgență majoră.

În același timp, temperaturile vor ajunge și la minus 11 grade Celsius, conform meteorologilor, iar stratul de zăpadă care se va așterne va oscila între cinci și zece centimetri.

Citește și: Ninsori în România. Ce transmit specialiștii

Cod galben de ninsoare s-a impus de astăzi și în nord-vestul Angliei, nordul Irlandei și în Țara Galilor.

Citește și:  VIDEO- Europa are parte de vreme neobișnuită. Recordurile de căldură pe timp de iarnă au fost doborâte pe întreg continentul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI