Bomba urmează să fie dezamorsată sâmbătă seara, a declarat un purtător de cuvânt al brigăzii de pompieri voluntari din Bad Honnef, potrivit Agerpres.

Sute de locuințe, evacuate

Circa 280 de locuinţe sunt afectate. Purtătorul de cuvânt nu a putut să precizeze cât va dura operaţiunea de dezamorsare.

Citește și: Un bărbat și o femeie au fost reținuți, în urma unui flagrant în care au fost prinși în timp ce transportau cocaină

De asemenea, la operațiunea de evacuare participă proximativ 50 de membri ai echipelor de urgenţă. Aceștia evacuează toate clădirile situate pe o rază de 300 de metri în jurul locului în care se află bomba.

O nouă explozie puternică în Istanbul

O nouă explozie puternică a avut loc, marți noaptea, în Istanbul, la doar trei zile după atentatul cumplit care a ucis șase oameni și a rănit zeci de persoane pe un bulevard pietonal din centrul orașului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O nouă explozie a avut loc la Istanbul, marți seară,  potrivit TVR. Trei mașini au fost distruse, în zona turistică a orașului.

Citește și: Președintele FIFA, reacție incredibilă în scandalul Cupei Mondiale din Qatar. "Noi, europenii, să ne cerem scuze pentru următorii 3.000 de ani"

Trei mașini au explodat  în cartierul Fatih din Istanbul  în noaptea de 15 noiembrie. Cauza exploziei este neclară, potrivit presei locale.

"O mașină a început să ardă dintr-un motiv necunoscut în cartierul Fatih din Istanbul, iar apoi flăcările s-au extins la mașinile parcate.

Sunetele exploziilor s-au auzit în timpul incendiului, potrivit unor înregistrări ale camerelor telefoanelor mobile", informează portalul Haberturk.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si