UPDATE- Mărturiile cutremurătoare făcute de victime: „Ne-au legat la ochi, la mâini și la picioare!/Au spus că sunt de la Poliția Capitalei!”

 

Evenimentul a fost raportat în jurul orei 4:30, în data de 12 ianuarie. Apelantul a povestit că mai mulți bărbați au pătruns în casa sa, din orașul Popești Leordeni, dupa care l-au legat atât pe el, cât și pe soția și soacra acestuia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La locul incidentului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Popești Leordeni, specialiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități specifice din competență.

Citeste si: VIDEO| Scandal cu bâte și tamponări cu mașini în curtea unui liceu din Caracal

Mașina a fost recuperată

Autoturismul furat a fost găsit între timp. Oamenii legii sunt pe urmele agresorilor.

De menționat este și faptul că bărbatul sechestrat și prăduit se află și el sub control judiciar pentru 60 de zile, într-un alt dosar.

În prezent, se derulează cercetări pentru identificarea agresorilor, stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Citeste si: Primăriile și instituțiile digitalizate din România, premiate în cadrul unei gale

VIDEO- Imagini surprinse de camerele de supraveghere:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si