Dacă Florin Cîțu va refuza să demisioneze, liderii organizațiilor PNL  vor convoca ședințe ale Birourilor pemanente județene pentru a cere declanșarea procedurii de organizare a unui Congres extraodinar.

Liderii PNL sunt nemulțumiți de Florin Cîțu

Liberalii din teritoriu sunt nemulţumiţi nu doar pentru modul în care conduce Cîţu partidul, fără a comunica cu primarii şi liderii judeţeni, dar şi pentru că acesta face o opoziţie pe faţă în interiorul coaliţiei, tensionând relaţiile cu PSD.

Citeste si: Guvernul a renunțat la măsura care scădea prețul carburanților la pompă

O nemulţumire în plus a venit după ce Cîţu a anunţat o evaluare a miniştrilor în partid, în perspectiva unei remanieri, încercând să preia atribuţiile premierului Nicolae Ciucă. Premierul l-a confruntat, atunci, pe liderul PNL, în şedinţa conducerii partidului, spunându-i că dacă vrea război, se pricepe la acest lucru.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Florin Cîţu, despre singura măsură care ar putea crește veniturile nete ale tuturor salariaţilor: „reducerea contribuţiilor”

Şi secretarul general Dan Vîlceanu este contestat în partid, el fiind un apropiat al lui Florin Cîţu. 

Noul lider al PNL-ului ar urma să fie chiar premierul Ciucă, s-a mai aflat pe surse.

Citeste si: Guvernul se pregătește de remanieri. Lista miniștrilor care ar putea să fie schimbați

Potrivit statutului PNL este nevoie ca majoritatea oganizațiilor județene să ceară convocarea Biroului Politic Național care la rândul său să decidă pentru organizarea unui Congres Național Extraordinar.

Surse apropiate conducerii partidului susțin că numărul liderilor județeni care vor plecarea lui Cîțu este mic

Deși inițial se vehicula că este vorba un număr de 40 de organizații județene au semnat o scrisoare prin care se cere demisia lui, surse apropiate actualei conduceri a partidului susţin că numărul liderilor judeţeni care vor plecarea lui Cîţu este mult mai mic.

Citeste si: Panică pe aeroport în italia. O bucată din tavan s-a prăbușit din cauza rafalelor puternice de vânt

Sursele citate afirmă că secretarul general al partidului Dan Vîlceanu ar fi discutat cu mai mulţi preşedinţi de filiale şi mai mult de 20 dintre aceştia declară că nu ar fi semnat documentul prin care este solicitată demisia lui Cîţu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si