De asemenea, Danemarca a raportat primele două cazuri de contaminare cu noua tulpină a coronavirusului.

”Varianta omicron a fost identificată în 13 dintre testele pozitive (covid-19), însă ancheta nu s-a terminat”, a transmis într-un comunicat Institutul naţional Olandez de Sănătate Publică (RIVM).

Institutul naţional Olandez de Sănătate Publică: ”Noua variantă (omicron) ar putea fi descoperită şi în alte eşantioane”

Totodată, două persoane care au revenit din Africa de Sud în Danemarca au fost infectate cu omicron, a precizat duminică, directorul Statens Serum Institut, Henrik Ullum.

Mai mulți pasageri care s-au întors din Africa de Sud în Olanda s-au infectat cu noua variantă Omicron

Mai mulți pasageri care s-au întors din Africa de Sud în Olanda s-au infectat cu noua variantă Omicron

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că o aeronavă va zbura la Pretoria pentru a prelua cetăţenii români blocaţi în Africa de Sud

Astfel, cele două persoane au fost plasate în carantină, iar cazurile de contact ale acestora sunt pe cale să fie depistate.

Citeste si: Arafat: „Interdicţia de a participa la parada de 1 Decembrie doar pentru cei vaccinaţi este valabilă doar în zona oficială”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si