Mai mulți polițiști au fost răniți de un șofer aflat drogat la volan. Aceștia au fost internați în Spitalul de Urgență din Piatra Neamț.

Polițiștii se aflau în timpul serviciului și încercau să îl oprească pe șofer. Evenimentul s-a petrecut pe data de 3 ianurie 2023, în jurul orei 18.15, pe DN 15, la Săvinești.

Citește și: Mașină de poliție, implicată într-un accident grav în Neamț

În urma impactului, polițiștii au rămas încarcerați în autospecială, fiind necesară intervenția pompierilor. Cadrele medicale au contstata că agenții suferiseră traumatisme cranio-cerebrale cu pierderea cunoștinței.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un șofer a fost reținut după ce a încercat să-i mituiască pe oamenii legii care l-au prins băut

Tânărul de 21 de ani se afla drogat la volan

„Deoarece tânărul de 21 de ani manifesta un comportament nefiresc a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Amfetamină. A fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei în sânge a substanţelor stupefiante“, a

declarat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Citește și: O fetiță de 3 ani a fost împinsă în fața trenului de o femeie fără adăpost. La momentul întâmplării incidentului, copila se afla lângă mama ei

„Autospeciala ar fi efectuat semnal luminos şi acustic de oprire a unui autoturism care se deplasa din sens opus, al cărui conducător auto nu s-a conformat semnalului.

În momentul efectuării manevrei de întoarcere pentru a se proceda la urmărirea acestuia, autospeciala de poliţie a fost acroşată de un autoturism“, a mai transmis Poliţia Neamţ.

Tânărul are vârsta de 21 de ani.

Citește și: Un copil de 11 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Giurgiu

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si