41 de români, dar și membri din familiile acestora urmează să ajungă în țară. Evacuarea românilor continuă.

În urmă cu o zi, mai mulți români au ajuns în țară. La Cairo, românii eliberați din Fâșia Gaza au fost așteptați de Marcel Ciolacu, care i-a și însoțit în zborul spre casă.

Mai mulți români eliberați din Fâșia Gaza

41 de români urmează să fie eliberați din Fâșia Gaza.

Evacuarea cetățenilor români, din zona războiului dintre Israel și gruparea teroristă Hamas, continuă.

Potrivit realitatea.ro, 41 de români împreună cu membri din familii vor fi aduși în țară. Se pare că aceștia urmează să aterizeze pe teritoriul României în cel mai scurt timp.

În urmă cu o zi, mai mulți români au ajuns în țară. După ce au ajuns în siguranță la Cairo, în Egipt, românii eliberați din Fâșia Gaza au fost întâmpinați de premierul Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a călătorit la Cairo doar pentru a fi alături de românii eliberați din zona războiului. Premierul a călătorit împreună cu aceștia spre România.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Într-o postare pe contul său de Facebook, Marcel Ciolacu a precizat că va continua eliberarea românilor din Gaza. De asemenea, Ciolacu a mulțumit autorităților din Egipt, Israel și Qatar, care au contribuit la evacuarea românilor din Gaza.

"Am fost copleșit să văd bucuria și speranța din ochii copiilor care au scăpat din infernul din Gaza. În seara asta vor dormi în România, în siguranță! Sunt recunoscător autorităților din Egipt, Israel și Qatar pentru contribuția semnificativă la evacuarea în siguranță a cetățenilor români.

Guvernul României va acționa în continuare pentru a facilita evacuările prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție", a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citește și: Povestea emoționantă a unui cuplu grav rănit de terorișii Hamas. Cei doi au fost de nedespărțit chiar și pe patul de spital

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Românii sunt eliberați din Fâșia Gaza

Românii sunt eliberați din Fâșia Gaza

[Sursa foto: Facebook]

MAE, alertă de călătorie în Palestina și Israel

Ministerul Afacerilor Externe a emis alertă de călătorie în Palestina și Israel. MAE recomandă ca cetățenii români să evite deplasările în zonele afectate de războiul din Orientul Mijlociu și să fie precauți în momentul în care călătoresc în Palestina și Israel. 

MAE alertă de călătorie

MAE alertă de călătorie

[Sursa foto: MAE]

O altă recomandare este deținerea actelor de identitate, în original, și respectare procedurilor de acces, oferite de militari, la punctele de trecere ale frontierei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si