Studenții unei universități din Ohio au avut parte de o sperietură pe cinste. Ei au detectat o „activitate paranormală” în casă.

Niște sunete bizare i-a speriat de moarte, însă când au investigat cu atenție subsolul casei au aflat ce era, de fapt.

Citește și: Primul model de sex feminin creat de inteligența artificială a oferit primul său interviu. Gina are chiar și contract cu o agenție de modelling

Ce era, de fapt „fantoma” care bântuia subsolul casei?

Descoperirea terifiantă a fost făcută de un grup de 10 studenți de la Ohio University care locuiau împreună într-o casă din afara campusului.

O parte dintre studenți au observat „activități ciudate” care s-au întâmplat de-a lungul timpului. Ei au observat sertare deschise brusc, lumini aprinse haotic, dar și sunete ciudate care veneau din subsol.

Mai mulți studenți au descoperit o ființă misterioasă în subsolul casei lor: „Imaginați-vă ce s-ar fi putut întâmpla...”

Mai mulți studenți au descoperit o ființă misterioasă în subsolul casei lor: „Imaginați-vă ce s-ar fi putut întâmpla...”

[Sursa foto: Youtube/LanternOSU]

După doar o lună de la închirierea casei, studenții vorbeau despre o „fantomă” care bântuie holurile casei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ei au găsit o ușă încuiată la subsol. Grupul a început să audă zgomote bizare venind din camera pe care nu o puteau accesa. Aceștia au chemat Poliția pentru investigații. Au reușit în cele din urmă să deschidă ușa, iar ceea ce se afla după ușă a fost cu adevărat șocant.

În acea casă locuia un om străin.

Ce se ascundea în camera misterioasă

În camera bizară se afla un dormitor în toată regula: un pat, un televizor, dar și fotografii cu cunoștințele bărbatului care trăia acolo.

În interiorul camerei erau un pat, un televizor și chiar fotografii cu cei dragi bărbatului.

Mai mulți studenți au descoperit o ființă misterioasă în subsolul casei lor: „Imaginați-vă ce s-ar fi putut întâmpla...”

Camera bărbatului misterios

[Sursa foto: Youtube/LanternOSU]

Mai târziu, cei 10 studenți și-au dat seama că îl mai văzuseră înainte pe bărbatul misterios.

Bărbatul misterios, Jeremy, i-ar fi spus unuia dintre studenți că „va întâlni oameni care locuiesc în casă”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În realitate, vărul lui Jeremy locuise în casă în urmă cu un an și astfel a reușit să intre în casă și s-a instalat, în secret, la subsol.

La scurt timp după descoperirea înfricoșătoare, Jeremy a fost evacuat, iar proprietarii casei au schimbat încuietorile.

Citește și: FOTO- Un star de pe TikTok a fost la un pas de moarte după ce a căzut de pe o stâncă de 80 de metri pe roci cu lavă încinsă

„S-ar fi putut ajuns într-o situație fără precedent... Dintre cei 10 studenți, două sunt fete. Camerele noastre nu au încuietori la uși, așa că vă puteți imagina ce s-ar fi putut întâmpla...”, a declarat unul dintre studenți, Mark Hartman pentru ABC News, potrivit Unilad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si