Mai mulți elevi au participat sâmbătă seara la Balul Bobocilor, organizat de Colegiul Național din Râmnicu Vâlcea la un restaurant din centrul municipiului. Printre ei au fost și câțiva care au trezit suspiciuni și au fost prinși de jandarmi având asupra lor droguri, arme albe și spray lacrimogen.

Unul dintre tineri avea ascunsă în pantofi substanța interzisă cunoscută și sub denumirea de „Cristal”. Alți doi au fost găsiți având ascunse, în îmbrăcăminte, arme albe.

Cu toate acestea, directoarea școlii a informat că niciunul dintre elevii acestui liceu nu a fost implicat în aceste evenimente.

Unul dintre tinerii prinși avea ascunsă în pantofi substanța interzisă cunoscută și sub denumirea de „Cristal”.

[Sursa foto: Adevărul]

Elevii au mers pregătiți la bal, cu droguri în pantofi și cuțite ascunse în lenjeria intimă

În seara de sâmbătă, pe data de 25 noiembrie, la Balul Bobocilor organizat la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, oamenii legii au depistat doi tineri care aveau în posesia lor substanțe interzise și cuțite.

Pe parcursul evenimentului, doi tineri au atras atenția oamenilor legii pentru că aveau un comportament bizar, iar jandarmii au decis să îi legitimeze și să afle din ce motiv au un astfel de comportament. Autoritățile i-au și controlat corporal și au descoperit că unul dintre tineri avea, în pantofi, substanțe interzise, conform legislației în vigoare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Eleva care și-a înjunghiat profesorul, în Oradea, avea bursă de merit. Ce a făcut-o să recurgă la gestul extrem: „A fost găsită în cameră cu un băiat, noaptea la stingere”

Cei doi tineri le-au spus autorităților că substanțele interzise pe care le aveau, cunoscute și sub denumirea de „Cristale”, erau pentru consumul propriu, potrivit IJJ Vâlcea.

Oamenii legii au descoperit și că alți doi tineri aveau asupra lor arme albe.

„Într-un alt punct al evenimentului, jandarmii au descoperit asupra altor doi tineri cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen, obiecte periculoase care erau ingenios ascunse în interiorul hainelor. Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise și obiectele periculoase, vor fi predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor”, au mai transmis reprezentanții IJJ Vâlcea, potrivit news.ro

În imaginile date presei se observă cum un jandarm scoate un cuțit chiar din lenjeria intimă a unuia dintre tineri.

Reacția Inspectoratului Școlar

Inspectorul școlar general din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, Mihaela Andreianu, a declarat că instituția condusă de ea nu a fost informată de acest incident, nici de către Biroul Siguranță Școlară, nici de către Jandarmerie.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un copil de 12 ani a fost amenințat cu un cuțit în timp ce mergea spre școală, în Sectorul 5 din București. Atacatorul voia să îi ia banii minorului

„Am întrebat directoarea, pentru că oficial nu am primit nimic nici de la Siguranţă Şcoală, nici de la Jandarmerie, şi atunci am luat legătura cu doamna director şi am întrebat-o şi mi-a spus

că acolo nu a avut loc niciun incident, mai mult decât atât şcoala a anunţat şi Poliţia, şi Jandarmeria, care au fost prezente acolo. Evenimentul s-a terminat, au plecat copiii fie cu dirginţii, fie cu părinţii.

E posibil să fi fost alte persoane, venite din afară, pentru că 19 şi 21 de ani, nu aveau ce căuta la un bal al bobocilor. Nu cred că este vorba despre elevii şcolii, pentru că ne anunţa Poliţia sau Jandarmeria, pe noi ne anunţă când apar incidente în care sunt implicaţi elevi”, a afirmat Mihaela Andreianu, pentru sursa citată anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si