Maia de la „Puterea Dragostei” a pășit în casa iubirii, în urmă cu doar câteva zile. Asta după ce în gala de duminică, Delia a părăsit emisiunea. Concurentele emisiunii s-au arătat mulțumite de plecarea Deliei pentru că au afirmat că nu o aveau la suflet.

Maia Demeter are 20 de ani și este din Brașov. Blondina susține că a venit pentru a-și găsi jumătatea și a declarat că are mari emoții pentru că se află în cadrul unui show televizat.

Tânăra a învățat la Colegiul Național Ec. „Andrei Bărseanu” din Brașov.

Pe cine a pus ochii Maia de la „Puterea Dragostei”

Băieții au întrebat-o pe Maia pentru cine a pășit în casa iubirii de la Kanal D, însă ea a răspuns ferm că își dorește să-i cunoască pe toți și apoi să ia o decizie.

maia de la puterea dragostei
Ea este noua concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Concurenții emisiunii „Puterea Dragostei” au fost nemulțumiți de răspuns așa că i-au zis Maiei să facă un top trei băieți pe care îi place. Noua concurentă nu a vrut inițial să le facă jocul, însă apoi a cedat.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 2 decembrie – A doua parte- VIDEO. Aya se ceartă cu toată lumea!

Citeste si: Akebono de la „Puterea Dragostei”: „Nu l-am bătut...i-am rupt tricoul!”

„Sincer, n-am venit pentru cineva anume! Aș vrea să cunosc persoanele și o să văd pe parcurs cu cine mă înțeleg mai bine! Dacă trebuie nepărat un top trei, Rareș, pe tine, Marinescu și pe Alexandru!", a

spus Maia.

Cristi Marinescu a fost cel mai încântat de răspunsul tinerei așa că a mers și a sărutat-o pe obraz pe Maia.

Când a fost vorba de dans, Maia de la „ Puterea Dragostei ” l-a invitat pe Marinescu. Bărbatul s-a despărțit de curând de Aya de la „Puterea Dragostei” așa că este liber acum. Decizia fetei a adus dezamăgire pe chipul lui Rareș, care se gândea că Maia îl va alege pe el pentru primul dans.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si