Actorul Andras Demeter a avut la sfarsitul anilor `90 o relatie cu Maia Morgenstern, in urma careia s-a nascut Cabiria, fata care incearca sa le calce pe urme parintilor sai, fiind actrita la Teatrul Evreiesc. Morgenstern nu si-a oficializat relatia cu Demeter, asa cum a facut-o cu ceilalti barbati din viata ei, actorul Claudiu Istodor (cu care are un baiat, Tudor Aaron) si medicul Dumitru Baltateanu (cu care are o fiica, Ana Isadora).

Pe langa cariera de actor, Demeter si-a incercat norocul si in politica, fiind fondator al UDMR, dar a ocupat si functii de conducere la Societatea Romana de Radiodifuziune, unde a fost director.
Maia Morgenstern joaca alaturi de fiica ei, Cabiria, pe scena Teatrului Evreiesc
Maia Morgenstern joaca alaturi de fiica ei, Cabiria, pe scena Teatrului Evreiesc
In 2012, fostul iubit al Maiei Morgenstern isi dadea demisia de la Radio, printr-un comunicat in care acuza “nerespectarea de catre autoritatile competente ale statului a dispozitiilor imperative ale Legii de functionare a Societatii Romane de Radiodifuziune”. Ulterior, Demeter a revenit ca membru in Consiliul de Administartie al Radioului, post pe care il detine si in prezent. Conform delaratiei de avere, Demeter detine un teren, o casa de locuit, iar la rubrica venituri sunt trecute trei surse de castig: 42.793 lei( Societatea Romana de Radiodifuziune), 118.001 lei (Coordonator cu atributii de director la Societatea Romana de Televiziune) si 32.990 de lei (drepturi de autor).
In total, fostul iubit al Maiei Morgenstern a castigat 193.694 de lei, adica 16.141 lei pe luna (aproximativ 3.500 de euro).
Andras Demeter a imbinat actoria cu politica
Andras Demeter a imbinat actoria cu politica

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si