Maia Morgenstern continua cele doua turnee pe care le avea programate, cu spectacolele “Elixir” si “Fierarii”, desi apare in fata publicului cu mana in ghips. Din pacate, in urma cu 3 zile, actrita Maia Morgenstern si-a rupt mana pe scena, in urma unui accident stupid petrecut la Cinematograful Dacia din Piatra Neamt, unde sustinea un spectacol. (Maia Morgenstern a urcat pe scena, desi fusese anuntata ca tatal ei a murit) 

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Accidentarea a avut loc chiar in ziua de Dragobete, pe 24 februarie. Din fericire, in acest moment actrita se simte bine. Desi va purta o perioada atela ghipsata la mana, ea isi va respecta programul spectacolelor. Drept dovada, la o zi dupa ce si-a rupt mana, Maia Morgenstern s-a deplasat la Iasi, pentru a juca intr-o piesa de teatru.

Chiar daca in prezent joaca cu bratul in ghips, actrita s-a decis sa continue turneul sau national, ce aduce spectacolul “Elixir”, in premiera, in mai multe orase, printre care si Bucuresti.

Sala Mare a Palatului National al Copiilor va gazdui premiera spectacolului “Elixir”, in care Maia Morgenstern si Marius Bodochi isi pun intrebari existentiale despre dragoste si esenta ei pe 4 martie. 

Acest spectacol se va juca pe 28 februarie la Constanta, pe 4 martie Bucuresti, 8 martie Buzau, 9 martie in Slobozia,10 martie la Ploiesti.

In paralel, Maia Morgenstern continua asi turneul cu spectacolul “Fierarii”, in care artista il are ca partener pe Horatiu Malele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si