Close sidebar
Close sidebar

Maia Sandu, vizită la Kiev, la doar o zi după atacul devastator al Rusiei

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se află luni într-o vizită de lucru la Kiev. Ea are programată şi o întrevedere cu omologul ucrainean, Volodimir Zelenski.

Sorin Negru,

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, vizită la Kiev

[Sursa foto: Twitter / Maia Sandu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se află luni, 27 iunie, într-o vizită de lucru la Kiev”, a anunţat preşedinţia Republicii Moldova. Cu o zi mai devreme, Rusia a atacat capitala Ucrainei cu mai multe rachete, distrugând o clădire de locuințe și o grădiniță.

Citeste si: Noi atacuri ale Rusiei în regiunea Odesa, la Marea Neagră

Potrivit sursei citate, pe parcursul zilei, Maia Sandu va vizita localităţile Borodeanka, Bucha şi Irpin, şi va avea o întrevedere cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Vladimir Putin, prima vizită în afara țării de la începutul războiului. Unde merge liderul de la Kremlin

Anterior, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a efectuat o vizită la Kiev.

Maia Sandu, vizită emoționantă la Bucha și Irpin

Maia Sandu a putut să vadă cu proprii ochi devastările războiului inițiat de Rusia în Ucraina, precum și urmele lăsate de crimele de război la Bucha sau Irpin. 

Liderii UE au decis joi să acorde statutul de candidat oficial Ucrainei şi R. Moldova şi au declarat că sunt "gata să acorde statutul de candidat" Georgiei după punerea în practică a unor reforme importante. 

"Am rămas fără cuvinte văzând nivelul de violență și distrugere din Ucraina. Este o tragedie de neimaginat", a declarat Maia Sandu

[Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI