Close sidebar
Close sidebar

Maica Paraschiva e medic in Slobozia! De la cabinet pleaca direct la manastire

Maicuta Paraschiva este medic de familie in Slobozia si trateaza in fiecare zi zeci de pacienti

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maica Paraschiva lucreaza intr-un cabinet din centrul orasului si este medic de familie. Pacientii ei spun ca le trateaza nu doar bolile, ci si sufletele. De altfel, de multe ori cand are pacienti amarati, maica Paraschiva le da de la ea tratamentul sau le da bani pentru a-si cumpara medicamente.

Maica Paraschiva poarta pe sub halatul alb de doctor si hainele calugaresti. Povestea ei, prezentata de Trinitas TV, este una simpla. Inainte de a fi medic, Paraschiva a fost calugarita. A fost sfatuita sa dea la Facultatea de Medicina si, la terminarea studiilor, in urma cu mai bine de 10 ani, a ajuns in Slobozia. Era medic la un dispensar de sat. “Tin minte si acum ca m-au primit la dispensar, la sat, cu o expresie ciudata. Ma intrebau daca ii consult sau le fac consiliere spirituala.

Le-am spus ca sunt medic si vreau sa-i consult, sa-i ajut sa se vindece”, a povestit maica Paraschiva.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Maica Paraschiva Cornea are in jur de 4000 de pacienti, consultand zilnic cateva zeci. Dupa programul de la cabinet, maicuta isi da jos halatul alb si se intoarce acasa, in chilia manastirii care o gazduieste.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI