Close sidebar
Close sidebar

Maioneză de post: O reţetă ingenioasă pentru această perioadă a anului

Maioneză de post. Vă prezentăm o reţetă simplă şi rapidă de maioneză de post, pe care puteți să o folosiți la diverse preparate culinare în postul Crăciunului. Iată cum se prepară maioneza de post!

Alina Raducu,

Maioneză de post: O reţetă ingenioasă pentru această perioadă a anului


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maioneză de post. Postul Crăciunului, unul dintre posturile care se întinde pe o lungă durată este mult mai ușor de ținut dacă reușești să înlocuiești anumite produse cu unele foarte asemănătoare, care să nu conțină ouă, lactate sau carne. În acest caz, vă prezentăm o rețetă de maioneză, delicioasă. Totodată, există o mai multe variante de maioneza de post, pe care le poți încerca pentru a înlocui maioneza făcută din ouă.

Vă prezentăm o rețetă de maioneză de post cu cartofi. Se prepară rapid și este foarte gustoasă!

Ingrediente- Rețetă maionează de post

  •  2 cartofi
  •  suc de lămâie
  •  o lingură muștar
  •  ulei de măsline
  •  sare

Maioneză de post: O reţetă ingenioasă pentru această perioadă a anului

Citeste si: Rețete vechi de post pe care să le încerci până la Crăciun

Mod de preparare- Rețetă maioneză de post

Mai întâi, cartofii se curăță de coajă și se fierb în apă cu sare. După ce s-au fiert, se scot și se lasă la răcit.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

După care, din cartofii fierți se prepară un piure în care se adaugă muștarul și o lingură de ulei de măsline, amestecând încontinuu.Maioneza da savoare oricarui preparat

Apoi, compoziția făcuta se completează cu muștar și ulei de măsline până se obține consistența dorită. 

La final se adaugă sare după gust. Poftă bună!

Citeste si: Sarmale de post mănăstireşti: Reţeta specială pentru Postul Crăciunului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI