Deniz Kilınç, fostă membră în trupa de majorete Dracula's Girls, a murit în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2. Deniz, de origine turcă, avea doar 26 de ani. Grupul de majorete din Târgoviște este unul dintre cele mai cunoscute din țară, obținând multiple premii pe plan internațional. 

Citeste si: Actrița Liliana Tomescu a murit. Este doliu pe scena filmului

„Nu există cuvinte prin care putem exprima durerea pe care am simţit-o la aflarea teribilei veşti că fosta noastră colegă, Deniz, nu mai este printre noi. Ne amintim cu

toţii poftă de viaţă cu care venea la fiecare repetiţie, râsul molipsitor şi pasiunea pentru dans şi nu putem să ne gândim că nu o vom mai revedea. Nu este drept ce se întâmplă... Rămas bun, Deniz”, este mesajul trupei de majorete Dracula's Girls.

Citeste si: Raed Arafat spune că valul 4 al pandemiei ar putea dura până la finalul lunii noiembrie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit presei locale, Deniz locuise în afara țării în ultima perioadă, dar dorul de mama ei a adus-o din nou la Târgoviște.

Tânăra de doar 26 de ani a sfârșit fulgerător la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, potrivit Targoviste News.

Deniz locuia în Sydney de mai bine de un an

Deniz locuia în Sydney de mai bine de un an şi, se pare, în urma unei vizite în România s-a infectat cu SARS-CoV-2.

În urma infectării au apărut complicaţii, iar rezultatul a fost fatal.

Tânăra este acum regretată de toți cei care au cunoscut-o.

„Astăzi se împlineşte 1 an de când am venit în Australia. Fără niciun regret şi nicio clipă în care mi-am dorit să mă întorc. Bine, dorul de mămica mea şi de cei câţiva prieteni buni, nu se pune. Un an care a trecut mult prea repede şi care mi-a dovedit încă o dată că e cel mai bine să urmezi ceea ce îţi spune inima, fără să stai prea mult pe gânduri. Nu ştiu cum va fi peste încă un an, însă ştiu că acum îmi este aşa cum mi-am dorit mereu, adică împlinita, liniştită şi nu în ultimul rând, fericită”, scria Dezniz, în vara ce tocmai a trecut, potrivit Adevarul.

Până astăzi, 43.844 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS–CoV–2 au decedat în România. În intervalul 21.10.2021 (10:00) – 22.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP alte 357 de decese (177 bărbați și 180 femei).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si