Duminica seara, o femeie de 37 de ani, mama a patru copii, a fost gasita fara suflare in locuinta, iar toate indiciile il arata pe concubin drept vinovat. Potrivit cunoscutilor, barbatul o batea fara mila pe iubita lui, dar si pe cei mici, si ii trimitea in sat sa faca rost de bautura si tigari. Aseara, omul a anuntat ca tanara are nevoie de ajutorul medicilor, insa era prea tarziu.

Echipajul medical de la SMURD a declarat decesul victimei. La o prima examinare, s-a constatat ca trupul femeii era plin de vanatai si prezenta urme de tigara, motiv pentru care cazul a fost preluat de oamenii legii.

Citeste si: A murit la 21 de ani, dupa ce a fost victima unui abuz. Ultimele ei cuvinte au fost: "Mama, mama, mama..." Parintii tinerei acuza medici ca au tratat-o fara niciun gram de compasiune

Echipajul de Terapie Intensiva Mobila – SMURD chemat la fata locului a constat ca Liliana Plopu era moarta de cateva ore si ca trupul ii era plin de rani. Nu fusese doar batuta, ci si arsa cu tigara. A fost anuntata politia, iar oamenii legii au deschis un dosar penal de moarte suspecta, principalul suspect fiind chiar Marian, concubinul victimei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”De ani de zile o bate. Amandoi sunt vinovati, pentru că se intorcea tot timpul la el. Copiii astia au fost tare chinuiti. Dormeau prin boscheti, pe la oameni. Ii fugarea pe toti de acasa cand se imbata. Acum cativa ani, primaria a vrut sa le ia copiii, dar nu au vrut sa semneze.
Vai de capul lor! Pacat de aceste suflete nevinovate! Eu i-am spus inca de acum patru ani sa plece de la el, ca altfel o va omori in bataie.

Nu a vrut. Mereu se intorcea la el. Si iata unde s-a ajuns! A omorat-o in bataie! Tin minte ca s-a intamplat odata sa o duca un vecin la Iasi, aproape moarta. Cand s-a intors, a spus ca a cazut, nu a lovit-o sotul. Ce sa mai spui?! Pacat de ei! Ea muncea cat doi barbati! Era iute la munca! Nici el nu era rau, dar cand bea nu te mai intelegeai cu el!”,  a povestit Dumitru, vecinul celor doi pentru estnews.ro.

Citeste mai multe AICI.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si