Nici astazi, la doua luni si jumatate de cand Alina Ciucu (25 de ani) si-a pierdut viata la metrou, impinsa sub garnitura de tren de Magdalena Serban, parintii ei adoptivi nu au liniste si pace. Familia care o infiase de ani buni pe Alina, oferindu-i acesteia un trai decent si posibilitatea sa studieze, se ocupa de toate pomenile si de ingrijirea locului de veci din satul Listeava (judetul Dolj). 

Gabriela si Sandu Popescu, parintii adoptivi ai Alinei, sunt inca afectati de pierderea suferita, mai ales ca tanara avea planuri de maritis cu iubitul ei din Capitala.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"In fiecare dimineata, cand pleca la munca in sat, Gabriela trece pe la cimitir si aprinde o lumanare la mormantul Alinei. Sta cateva minute, aranjeaza florile, se reculege si apoi pleaca la treaba. Nu exista dimineata sa nu vina...Gabi era si foarte apropiata de Alina, e si o fire foarte sensibila..", ne-au declarat vecinii familiei Popescu din sat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si