Close sidebar
Close sidebar

Mama Adrianei Bahmuțeanu, operată de urgență! Ce i-a mărturisit femeia jurnalistei, chiar înainte de intervenție: „Mi-a zis...”

Mihaela Costin,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama Adrianei Bahmuțeanu a ajuns pe masa de operație din cauza problemelor de sănătate.

Adriana Bahmuțeanu a trecut din nou prin momente tensionate, la scurt timp după divorțul de George Restivan. Jurnalista a fost nevoită să și ducă de urgență mama la spital, din cauza problemelor de sănătate cu care aceasta se confrunta.

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea de 6 în această dimineață în Turcia! Cât de puternic s-a resimțit seismul- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un șofer din Iași care a parcat aiurea a blocat 10 tramvaie timp de o oră. Vatmanii s-au înfuriat: A venit în pijamale și râdea- antena3.ro

După o serie de investigații, femeia a aflat că trebuie să ajungă de urgență pe masa de operație și să treacă printr-o intervenție la aortă. Deși inițial a avut un șoc, în cele din urmă, mama Adrianei Bahmuțeanu a acceptat.

Ei bine, intervenția dificilă s-a încheiat, iar după ce totul a trecut, Adriana Bahmuțeanu a povestit ce discuție a purtat cu mama ei înainte ca aceasta să ajungă pe mâna medicilor. Femeia i-a făcut o mărturisire copleșitoare. Citește continuarea pe WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI