În cazul dispariției Andreei Rabciuc, tânăra româncă dispărută de un an și opt luni, căutările au fost intensificate de către autoritățile din Italia.

Mesajul dureros al mamei sale

Mama tinerei de 27 de ani a scris un mesaj dureros pe Facebook. Aceasta a spus că nu renunță la speranță.

„Astăzi este 12 noiembrie, a trecut un an și opt luni și eu încă nu știu nimic despre tine, dragostea mea.

Îmi lipsești și continui să îmi lipsești, în fiecare zi, în fiecare moment, cicatricea pe care o port în inimă este adâncă și sângerează la fiecare mică amintire.

Este de ajuns un nimic, un parfum, o melodie, un cuvânt și lacrimile de neoprit îmi brăzdează fața. Poate într-o zi te voi revedea, te voi strânge în brațe, îți voi auzi vocea, îți voi regăsi zâmbetul… Poate într-o zi…

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Dar astăzi îți jur că nu am cuvinte să îți explic cât de mult îmi lipsești, comoara mea! Singurul lucru care mi-a mai rămas este speranța, totuși mai sper atât de mult că într-o zi te vei întoarce acasă. Mama ta”, a scris mama Andreei Rabciuc pe Facebook.

Citește și: Noi detalii în cazul dispariției Andreei Rabciuc, românca dispărută de mai bine de un an în Italia! Mama sa participă la căutări: „Unde ești draga mea?”

Cine este Andreea Rabciuc?

Andreea Rabciuc este o tânără din România, campioană la tir sportiv. În urmă cu un an și opt luni, Andreea și-a petrecut noaptea alături de iubitul său și un cuplu de prieteni, într-o rulotă, în zona rurală din Vallesina. Zona din jurul casei și a rulotei a fost explorată de echipele de căutare, cu ajutorul camerelor video miniaturale.

Citește și: S-ar putea să nu mai fie găsită niciodată! Polițiștii italieni spun că dispariția Andreei Rabciuc rămâne un mister. Ce se întâmplă cu ancheta?

Tânăra a dispărut pe data de 12 martie 2022. Aceasta ar fi avut un conflict cu Simone, iar în mod misterios și-a lăsat telefonul la el.

Cu o seară înainte, Andreea îi spusese fostului ei iubit că vrea să scape de toată lumea, că vrea să-și schimbe viața. Cei doi stabiliseră o întâlnire, la care nu a ajuns pentru că voia să petreacă o ultimă seară cu Simone.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine era, de fapt, baiatul care a însoțit-o pe Maria Diana pe traseul groazei- radioimpuls.ro

La 4:20 dimineaţa, Andreea şi-a sunat tatăl, care lucrează în Spania, dar bărbatul dormea şi nu i-a răspuns. Cu două săptămâni înainte, însă, îi spusese că are probleme.

„Fiica mea m-a contactat la 04:20 dimineața, spunându-mi că se află într-o încurcătură din propria sa vină și că are probleme. Dormeam și nu am putut să-i răspund.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si