De mai bine de 4 luni de zile, oamenii legii italieni speră că vor găsi o pistă concretă care să elucideze misterul dispariţiei Andreei Rabciuc, o româncă în vârstă de 27 de ani.

Tânăra a fost văzută ultima dată în ziua de 12 martie, la ora 7 dimineaţa. Românca plecat în grabă de la o petrecere, care a fost organizată într-o rulotă, în Montecarotto, o zonă rurală din provincia Ancona.

Andreea ar fi avut discuții aprinse pe tot parcursul nopții cu logodnicul italian, iar apoi i-a trimis un mesaj audio fostului său iubit. 

Mama Andreei, românca dispărută de 4 luni în Italia, declarații neașteptate: "Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!"

Citeste si: VIDEO- Noi detalii în cazul româncei dispărută de 80 de zile în Italia. Sângele ei a fost găsit în mașina iubitului italian

La ora 4.20 dimineaţa, în aceeași zi, românca şi-a sunat tatăl, care lucrează în Spania, doar că bărbatul dormea şi nu i-a răspuns. Aceasta i-a lăsat un mesaj în care îi spunea că are probleme.

Martorii de la petrecere au mărturisit că italianul, logodnicul tinerei, i-a luat telefonul, iar apoi aceasta a plecat fără să spună unde se duce. Au trecut 4 luni de atunci și din aceea dimineață nimeni nu mai știe nimic de Andreea.

Logodnicul româncei este cercetat pentru răpire

Prima ipoteză a polițiștilor a fost aceea conform căreia Andreea ar fi plecat de la petrecere din propria inițiativă, doar că, între timp au apărut elemente care sugerează și implicarea altor persoane în dispariția

fetei. Discuțiile aprinse cu logodnicul ei de origine italiană sunt cercetate de oamenii legii. Simone Gresti care este acum cercetat pentru răpire. Iubitul fetei este considerat principalul suspect, mai ales că nu ar fi anunţat imediat la poliție dispariţia tinerei și s-ar fi certat cu ea în acea seară.

"Se certau încontinuu. La un moment dat abia așteptam să plece. Sâmbătă dimineața, trebuie să fi fost ora 7, am văzut-o pe fată plecând spre stradă", a declarat proprietarul rulotei unde a avut loc petrecerea, conform publicației  today.it.

Citeste si: Accident tragic în Italia. Un român de 18 ani a murit iar iubita sa se zbate între viață și moarte

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Telefonul româncei este cel de al doilea element bizar din anchetă polițiștilor italieni. Logodnicul Andreei l-a păstrat aproape o zi și jumătate înainte de a-l înmâna mamei tinerei. Motivul: bărbatul susține că iubita lui a fost cea care i l-ar fi pus în buzunar. În cursul anchetei, conversațiile private ale tinerei au fost analizate de specialiști. 

Andreea i-a scris în acea dimineață fostului ei iubit, dar şi tatălui ei, care este stabilit de aproape 20 de ani în Spania, iar oamenii legii au descoperit că unele numere de telefon și mesaje ar fi fost șterse de pe telefonul româncei. 

Polițiștii italieni sunt siguri că tânăra nu ar fi putut pleca singură din zonă. Cu toate că era ora 7 dimineața, chiar dacă ar fi mers pe stradă, cineva sigur ar fi văzut-o. Acesta este motivul pentru care oamenii legii suspectează că este probabil ca o altă persoană să fi venit să o ia cu maşina.

Citeste si: Caz șocant în Italia. Un român a fost condamnat penal după ce a atacat doi conaționali cu un satâr și un cuțit

Altă ipoteză ar fi că a folosit transportul în comun, un autobuz. Teorie care a fost destructurată de declarațiile lui Paolo Vico, șoferul autobuzului companiei Atma Crognaletti, care a avut traseu în acea dimineață prin Montecarottese:  "Nu am observat nimic diferit. Dacă s-ar fi urcat în autobuz cu siguranță aș fi văzut-o, pot exclude această posibilitate".

Din nefericire, toate ipotezele luate în calcul și analizele efectuate de polițiștii italieni nu au ajutat la elucidarea misterului dispariţiei Andreei Rabciuc. Este un puzzle care devine din ce în ce mai greu de rezolvat pe zi ce trece.

Mama Andreei, declarații neașteptate: "Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!"

Disperată că de aprope 4 luni nu mai știe nimic de fiica ei, mama Andreei a lansat un apel disperat. Este pentru prima dată se adresează în mod public, din ziua dispariției fiicei sale: 

"Unde ești draga mea, nu-ți fie teamă de nimic! Noi două am rezolvat totul împreună, întoarce-te acasă. Nu-ți fie frică de nimic sau de nimeni. Mama, ca de fiecare dată, va face totul pentru tine, te rog vino acasă, nu mai suport, iubire, înnebunesc, trimite-mi un mesaj sau sună-mă". 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Este strigătul de disperare al Georgetei Croceanu, mama Andreei Rabciuc. Femeia a făcut aceste afirmații în cadrul emisiunii "Chi l'ha Visto?", difuzată noaptea trecută pe Raitre. 

Citeste si: Tragedia unei familii de români în Italia. David a fost ucis chiar în prima zi de vacanță

"De 4 luni este dispărută, sigur știe cineva ceva. Vă rog să veniți și să spuneți adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va descoperi, vă implor din tot sufletul. Ajutați-mă să-mi găsesc fiica", a implorat mama Andreei, conform  anconatoday.it.

Andreea Alice Rabciuc are 1,68 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten. În momentul dispariției, tânăra ar fi fost îmbrăcată cu o geacă albă, o bluză gri cu un desen Tom & Jerry și blugi cu același imprimeu. Avea încălțăminte de culoare albastră și purta un rucsac mic, verde fluorescent. Tânăra în vârstă de 27 de ani are diverse tatuaje pe corp și pe degetele mâinii stângi. Cine a văzut-o sau are informații despre fată este rugat să anunțe Poliția.

Mama Andreei, românca dispărută de 4 luni în Italia, declarații neașteptate: "Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!"

Citeste si: Cristian s-a stins din viață într-un accident teribil din Italia. Cine este vinovat pentru moartea românului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si