Mama Andrei Voloș. Ea este mama Andrei Voloș de la „Puterea Dragostei”. Nimeni nu a mai văzut-o până acum. Femeia locuiește în Italia și se pare că distanța nu este o problemă pentru ea, deoarece mereu este aproape de fiica sa.

mama andrei voloș de la puterea dragostei

Mama Andrei Voloș. Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! Momente de cumpănă pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei”

Mama Andrei Voloș. Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” spune tot despre înregistrările făcute publice de Sergio: „Or să plătească amândoi!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mama Andrei Voloș. Citeste si: Nelson Mondialu a spus cine va câștiga premiul cel mare de la emisiunea „Puterea Dragostei”

Mama Andrei Voloș. Andra de la „Puterea Dragostei” suferă în urma despărțirii de Bogdan Mocanu, după ce bărbatul a dat dovadă de un act de infidelitate. Singura persoană care i-a fost aproape, fostei concurente, a fost Felicia Voloș. „O mamă râde râsul nostru, vărsă lacrimile noastre, iubește iubirea noastră, suferă teama noastră.

🙏❤️” a scris Andra pe contul său oficial de socializare.

Ea este mama Andrei Voloș de la „Puterea Dragostei”. Nimeni nu a mai văzut-o până acum

Mama Andrei Voloș. Andra Voloș a făcut un vlog în care a pus reacția mamei sale după ce a văzut că fiica sa nu mai formează un cuplu cu Bogdan Mocanu.

mama andrei voloș de la puterea dragostei

Mama Andrei Voloș. „Mulțumesc, Andra de mesaj. Ar fi bine să vii acasă. Mama îți va fi mereu alături. Să vii acasă, să-ți vezi de viața ta, mami o să-ți fie tot timpul alături. Te pup și te iubesc. Mulțumesc lui Dumnezeu că te-ai trezit și ți-ai deschis ochii la timpul potrivit. Știu că te doare și te înțeleg. Te iubesc. Vino acasă că mami o să stea lângă tine!” a transmis mama Andrei Voloș.

mama andrei voloș de la puterea dragostei

Mama Andrei Voloș. Focoasa brunetă a încheiat clipul prin a spune că este emoționată, că nu se victimizează și nu cere milă, dorește doar ca oamenii să se pună în locul ei și să nu mai judece.

Mama Andrei Voloș. Citeste si: Ella si Georgiana sunt istorie? Jador, impreuna cu o alta fata! Soc: despre cine este vorba


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si