Dezamagita de reactia unei parti a publicului din tara, dar si de colaborarea de la lot, cu colegele si cu antrenorii, marea campioana Catalina Ponor a publicat o scrisoare deschisa in care- printre multe altele- vorbeste si despre energiile negative pe care le-ar fi simtit din partea unora si care au contribuit la ratarea exercitiului ei din finala olimpica de la barna.

In replica, Silvana, mama Asianei Peng, o gimnasta de 16 ani exclusa anul trecut din lotul olimpic de Bellu si Bitang, a tinut sa-i raspunda Catalinei Ponor:"
Accepta cu demnitate ca ai avut o prestatie mediocra la Rio. In competitii nu castigi prin succesele din trecut. Nu-ti contesta nimeni acele succese, te-ai bucurat de simpatia si dragostea poporului, acum trebuie sa stii sa accepti si criticile, p entru ca sunt realiste si au la baza evolutia ta slaba, asta pe langa lipsa dificultatii. Oricare din gimnastele lotului feminin de 16-17 ani ar fi avut sansa reala la medalie la barna la Rio 2016, dar ghinion!", a punctat Silvana Peng.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si