Mama băiețelului mort în condiții suspecte la Brașov va fi propusă pentru arestare preventivă, iar, în cazul în care instanța va admite cererea Parchetului, va fi emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Concubinul femeii, un bărbat de 21 de ani, a fost arestat preventiv marți, însă, a depus contestație, care se va soluționa zilele viitoare.

Mama lui Dominic, băiețelul de nici 2 ani omorât în bătaie la Brașov, i-a luat apărarea agresorului: „Nu îl bătea!”

Mama copilului omorât în bătaie în Brașov, de concubinul acesteia, a făcut declarații șocante. Femeia susține că tânărul nu-l bătea pe copil.

Citește și: Mama lui Dominic, băiețelul de nici 2 ani omorât în bătaie la Brașov, i-a luat apărarea agresorului: „Nu îl bătea!”

Mama copilului de nici 2 ani, omorât cu sălbăticie de către concubinul acesteia, a fost reținută pentru 24 de ore.

Anchetatorii au descoperit că femeia de 26 de ani și-ar fi neglijat copilul încă de când l-a născut.

Citește și: VIDEO- UPDATE- Criminaliștii au stabilit cauza decesului bebelușului de nici 2 ani din Brașov. Micuțul a murit în chinuri: „Groaznic țipa!”

Micuțul a fost ținut în condiții inumane, fiind bătut și schingiuit și nu era hrănit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Călăul copilașului trecut în neființă nu a declarat nimic înainte de a fi dus în fața magistraților. 

Femeia îi ia apărarea concubinului ei

Mama copilului i-a luat apărarea concubinului ei. 

Citește și:  VIDEO- UPDATE- Criminaliștii au stabilit cauza decesului bebelușului de nici 2 ani din Brașov. Micuțul a murit în chinuri: „Groaznic țipa!”

Întrebată de un reporter de cât timp era băiețelul bătut, femeia a răspuns că „Nu îl bătea!”

Citeste si:  Ce s-a întâmplat cu multipla campioană la tir a României, Andreea Rabciuc, care a dispărut în urmă cu un an în Italia?- kanald.ro

Citeste si:  Irinel Columbeanu rupe tăcerea după întoarcerea din America! Ce s-a întâmplat, de fapt, când s-a întâlnit cu actualul partener al fostei soții, Mr. Pink: „Așa cum l-am considerat de la început”- wowbiz.ro

Anchetatorii au o nouă variantă. Din cauza loviturilor puternice, respirația copilului s-ar fi oprit la ora 4 dimineața, luni. Suspectul a sunat la 112, iar iubita sa a urcat repede cu micuțul în taxi pentru a se întâlni cu medicii de pe ambulanţă mai repede. 

„În drum spre spital, a întâlnit un alt echipaj doar cu asistent. A oprit echipajul pe strada Mihai Viteazu, s-au început manevrele de resuscitare.

Între timp s-au întâlnit şi cu echipajul cu medic, s-au continuat manevrele de resuscitare, din păcate fără succes", a declaratSteluţa Coţiu, medic Ambulanţa Braşov, pentru  observatornews.ro

Băiețelul ar fi fost bătut mai mereu încă de când s-a născut, în decembrie 2021.

„  Inculpatul a neglijat alimentaţia minorului producându-se modificări scheletice şi organice ca urmare a unei alimentaţii deficitare", spune Vlad Teodorescu, procuror. 

Mama copilului a fost reţinută pentru 24 de ore

Mama copilului a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată că şi-a maltratat copilul. Dominic ar fi fost supus unor chinuri incredibile. El trăia în condiții mizere, nefiind hrănit sau spălat sau îngrijit, orice formă.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Femeia ar fi fost mai tot timpul plecată de acasă, aşa că băiatul rămânea în grija iubitului.

Citeste si:  „Daniel a zis că s-au certat și după l-a lovit cu piciorul în burtă și n-a mai judecat ce face. A deschis dulapul din bucătărie.” Dana Roba a fost pusă la pământ de fratele lui Daniel Balaciu- kfetele.ro

Citeste si:  Dorian Popa, parasit de tata! Artistul, dezvaluiri nestiute din viata lui- radioimpuls.ro

Citește și:  Un bărbat a fost găsit decedat în bazinul portuar din Mangalia. Polițiștii au deschis o anchetă

Tânăra de 26 de ani este fiica unui avocat din Constanţa și ar fi locuit la Londra, împreună cu tatăl copilului, însă acum trei săptămâni l-ar fi părăsit pe bărbat pentru a se muta la Braşov alături de tânărul de 21 de ani.

 Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și riscă să petreacă mulți ani în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si