UPDATE- Agresorul femeii a fost reținut

Bărbatul care și-a atacat cu bestialitate vecina, la ieșirea din bloc, de față cu fetița de numai 4 ani a fost arestat preventiv.
Explicațiile individului pentru fapta comisă sunt șocante: copila victimei făcea gălăgie în casă și nu a mai suportat zgomotul.

Agresorul își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, fiind cercetat pentru infracțiunea de loviri și alte violențe. 

O femeie de 42 de ani a fost bătută cu sălbăticie de un vecin. Incidentul a avut loc sub ochii fiicei sale, în scara de bloc în care locuiesc. Agresorul este vecinul femeii.

Citeste si: BĂTUT SUB OCHII POLIȚIȘTILOR

O mamă a fost bătută cu sălbăticie în scara blocului în care locuiește. Scenele șocante au avut loc într-un bloc din sectorul 2 al Capitalei. Agresorul este chiar vecinul femeii.

Mamă- agresată sub privirile fiicei sale

Tânăra mamă s-a întâlnit cu vecinul nervos la ieșirea din bloc. Ea era alături de fiica sa. Omul a lovit-o cu sălbăticie pe femeie, chiar de față cu minora. Bărbatul a lăsat-o plină de sânge și și-a văzut de drum. Camerele de supraveghere din bloc au surprins întreaga scenă în care individul de 52 de ani o lovește cu brutalitate pe femeie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Caz șocant: copil de doi ani găsit mort după ce a plecat la joacă

În urma bătăii încasate, victima a ajuns de urgență la spitalul Sfântul Pantelimon. Doctorii au chemat imediat Poliția, iar un echipaj de la Secţia 9 a ajuns la faţa locului.

Citeste si: Petrecere de adolescenți cu foc armat. 9 copii au fost împușcați

mamă bătută de un vecin în scara blocului
Femeie bătută în fața fiicei sale.[Sursa foto: Facebook]

Vecinii îl consideră pe bărbat drept o persoană extrem de periculoasă. Victima a depus plângere, iar bărbatul a fost ridicat de anchetatori și reținut pentru 24 de ore.

Citeste si: Un băiat din Botoșani s-a omorât din dragoste. Ultimele momente din viață au fost transmise LIVE: "Aici îmi va sta numele"

De teama agresorului, femeia s-a mutat temporar din țară.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si