Close sidebar
Close sidebar

Mama bebeluşului strâns de gât de o profesoară, în Târgovişte, declarații cumplite despre incident: "Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!"

Mama bebelușului strâns de gât de o profesoară în parcarea unui centru comercial din Târgoviște a povestit clipele grele prin care a trecut în momentul în care i-a fost smuls copilul din brațe și strâns de gât.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întreg incidentul s-a petrecut duminică în timp ce femeia își ducea pruncul de șase luni în parc. Pe drum, tânăra mămică s-a întâlnit cu o profesoară de la Liceul Economic. Aceasta i-a cerut să îi dea voie să-i țină copilul în brațe, după care a început să-l agreseze.

Mama bebeluşului strâns de gât de o profesoară: "Ți-l omor!"

"Era o femeie aparent normală. A trecut pe lângă noi şi mi-a spus: 'Dă-mi mie copilul acesta'. Eu surprinsă, am crezut că este o glumă. Mai sunt oameni care glumesc şi îmi spun cât de frumos este copilul şi să i-l dau lor. Eu i-am spus: 'Glumiţi, nu-i aşa?'. În acel moment ea s-a schimbat efectiv la faţă, a holbat ochii, a înfipt mâna în cărucior şi a spus: 'Nu.

Nu glumesc. Dă-mi copilul'. Efectiv a tras de cărucior şi a vrut să îl răpească de lângă mine. A vrut să plece cu el. Am început să ţip şi ea atunci s-a enervat şi mai tare şi a spus: 'Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!'. S-a repezit cu mâinile la gâtul lui ca să îl strângă de gât", a declarat mama bebeluşului.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Mama copilului a depus o plângere la Poliţie împotriva femeii, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI