Fetițele de un an, respectiv 2 ani, s-au sufocat în mașină, la o temperatură de peste 33 de grade. Cele două micuțe au fost lăsate vreme de 15 ore în mașină, mama distrându-se la o prietenă în tot acest timp.

Când s-a întors la mașina, a doua zi după-amiaza, cele două zăceau inconștiente. Însă, în loc să le ducă de ugență la spital, Amanda le-a făcut baie și le-a schimbat.

A doua zi, duse în cele din urmă la medici, fetițele au murit.

Ce le-a spus mama oamenilor legii

În primă fază mama le-a spus anchetatorilor că cele două fetițe au leșinat după ce au mirosit unele flori în parc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ulterior, femeia a pledat viovată la două capete de acuzare, neglijență și abandon de familie, deși inițial încercase să-și ascundă faptele, spunându-le medicilor că micuțele au leșinat în timp ce miroseau flori într-un parc din apropiere.

Judecătorii nu au fost impresionați și au condamnat-o la două pedepse a câte 20 de ani, în total patru decenii de închisoare.

"Accept orice pedeapsă mi se va da, nu sunt scuze pentru ceea ce am făcut", a spus femeia, înainte de pronunțarea sentinței.

Sursa: onservator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si