Dosarul celor trei bebelusi gasiti morti in podul unui bloc din Bistrita-Bargaului, in care se fac cercetari pentru omor si omor calificat a fost trimis de la Parchetul Tribunalului Bistrita-Nasaud la Parchetul instantei supreme.

Procurorii bucuresteni au stabilit ca principalul suspect in acest caz este mama celor trei copii morti si au dispus retinerea acesteia, potrivit reprezentantilor Parchetului instantei supreme.
Femeia urmeaza sa fie prezentata Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului Bistrita-Nasaud, Angela Singeorzan, declara, la sfarsitul lunii martie, intr-o conferinta de presa, ca in cazul cadavrelor celor trei bebelusi gasite in podul unui bloc din Bistrita-Bargaului se fac cercetari pentru doua infractiuni, una de omor calificat in cazul primelor doua cadavre gasite in 9 martie, si una de omor, in cazul celui de-al treilea cadavru, gasit in 10 martie.
Primele doua cadavre au fost gasite in 9 martie de o femeie care facea curatenie in podul blocului si era insotita de catre fiul sau in varsta de 12 ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Doua cadavre aflate in stare avansata de descompunere se aflau langa o grinda de lemn, unul fiind invelit in mai multe articole de imbracaminte, iar celalalt intr-un sac de rafie, invelit de asemenea in articole de imbracaminte. Astfel, au fost sesizati lucratorii de politie care la randul lor au sesizat procurorul criminalist.

Prin urmare, in ziua urmatoare s-a efectuat o cercetare la fata locului, ocazie cu care s-a descoperit inca un cadavru al unui nou nascut, aflat de asemenea intr-un sac, invelit in articole de imbracaminte”, mai spunea Singeorzan.

In acest caz s-a format un cerc de suspecti, iar anchetatorii au facut mai multe perchezitii domiciliare si au audiat persoane care ar avea informatii despre tragedie. 

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si