Apar noi detalii despre incendiul din Sectorul 5 al Capitalei în care au murit trei copii minori. După aproape nouă ore de audieri, femeia a recunoscut că nu se afla acasă în momentul în care a izbucnit incendiul.

Citește și: Mama celor 3 copii decedați după incendiu rămâne în libertate pentru moment

Mama celor 3 copii decedați după incendiu rămâne în libertate pentru moment

Mama celor 3 copii decedați în incendiu rămâne în libertate pentru moment. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Citește și: Un bărbat din Sectorul 5 a dispărut! Poliția cere ajutorul cetățenilor

În urma audierilor, mama celor 3 a declarat că era singurul părinte prezent în casă, în momentul tragediei, soțul acesteia fiind plecat la muncă în Germania.  Conform femeii, aceasta nu a putut să-și salveze copiii pentru că s-ar fi trezit prea târziu. Vecinii sunt cei care au auzit urletele de disperare ale femeii, în jurul orei 5.30 dimineața. Astfel, femeia a fost condusă la secția de poliție pentru ucidere din culpă și audiată timp de 12 ore.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- UPDATE- Trei copii și-au pierdut viața în urma unui incendiu. Tragedia s-a produs în Sectorul 5 al Capitalei. Mama copiilor, dosar penal pentru ucidere din culpă

Conform unor surse, incendiul nu a fost produs din cauza unei surse de căldură, ci din cauza copilului de 6 ani, care a aprins o brichetă și a ars salteaua patului.

Cercetările pentru ucidere din culpă continuă, și, momentan, mama celor 3 copii este în libertate.

Citește și:  Un copil de trei ani a decedat după ce s-a înecat într-o piscină din România

Incendiul a avut loc în Sectorul 5 din Capitală

Un incendiu de proporții a izbucnit, luni, la o locuință din Sectorul 5 al Capitalei. Trei copii, în vârstă de 2, 3 şi 6 ani, au decedat. Mama copiilor nu are cuvinte de cele întâmplate și este cercetată penal pentru ucidere din culpă.

Citește și:  VIDEO- Incendiu puternic și pericol de explozie la un depozit din Târgu Mureș. A fost transmis Mesaj RO-Alert

"Au fost identificate trei  victime  în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 şi 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul acestora", arată sursa citată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si