Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Mama celor trei copii care au murit în incendiu nu ar fi fost acasă în momentul tragediei

Întorsătură de situație în cazul celor trei copii care au murit în incendiul din Sectorul 5, în care a avut loc tragedia.

Diana Puiu,

Mama celor trei copii care au murit în incendiu nu ar fi fost acasă în momentul tragediei


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Apar noi detalii despre incendiul din Sectorul 5 al Capitalei în care au murit trei copii minori. După aproape nouă ore de audieri, femeia a recunoscut că nu se afla acasă în momentul în care a izbucnit incendiul.

Citește și: Mama celor 3 copii decedați după incendiu rămâne în libertate pentru moment

Mama celor 3 copii decedați după incendiu rămâne în libertate pentru moment

Mama celor 3 copii decedați în incendiu rămâne în libertate pentru moment. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Citește și: Un bărbat din Sectorul 5 a dispărut! Poliția cere ajutorul cetățenilor

În urma audierilor, mama celor 3 a declarat că era singurul părinte prezent în casă, în momentul tragediei, soțul acesteia fiind plecat la muncă în Germania.  Conform femeii, aceasta nu a putut să-și salveze copiii pentru că s-ar fi trezit prea târziu. Vecinii sunt cei care au auzit urletele de disperare ale femeii, în jurul orei 5.30 dimineața. Astfel, femeia a fost condusă la secția de poliție pentru ucidere din culpă și audiată timp de 12 ore.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- UPDATE- Trei copii și-au pierdut viața în urma unui incendiu. Tragedia s-a produs în Sectorul 5 al Capitalei. Mama copiilor, dosar penal pentru ucidere din culpă

Conform unor surse, incendiul nu a fost produs din cauza unei surse de căldură, ci din cauza copilului de 6 ani, care a aprins o brichetă și a ars salteaua patului.

Cercetările pentru ucidere din culpă continuă, și, momentan, mama celor 3 copii este în libertate.

Citește și:  Un copil de trei ani a decedat după ce s-a înecat într-o piscină din România

Incendiul a avut loc în Sectorul 5 din Capitală

Un incendiu de proporții a izbucnit, luni, la o locuință din Sectorul 5 al Capitalei. Trei copii, în vârstă de 2, 3 şi 6 ani, au decedat. Mama copiilor nu are cuvinte de cele întâmplate și este cercetată penal pentru ucidere din culpă.

Citește și:  VIDEO- Incendiu puternic și pericol de explozie la un depozit din Târgu Mureș. A fost transmis Mesaj RO-Alert

"Au fost identificate trei  victime  în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 şi 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul acestora", arată sursa citată.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI