Close sidebar
Close sidebar

Mama celor trei frati arsi de vii in casa, bantuita de tipetele micutilor. Femeia era la carciuma cand a avut loc incidentul

Mama in varsta de 40 de ani care si-a pierdut trei dintre copii intr-un incendiu sustine ca este bantuita de tipetele micutilor. De cand tragedia a avut loc, nu exista noapte in care ea sa nu ii auda.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Flora Zondo este o femeie din Africa de Sud care si-a pierdut trei dintre copii si un nepot intr-un incediu care a avut loc anul trecut, in octombrie. De atunci, femeia nu mai are parte de liniste. Flora sustine ca, in fiecare noapte, atat ea cat si ceilalti copii care au supravietuit incendiului, nu se pot odihni.
"Inca ii aud tipand si nu pot dormi noaptea. Au avut parte de o moarte tragica si cred ca nu se pot odihni in pace. Nu pot sa dorm. Le aud tipetele in fiecare noapte", a declarat Flora pentru Daily Sun.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Povestea copiilor arsi de vii a impresionat intreaga tara, iar foarte multi oameni i-au transmis condoleante familiei indurerate.
"Nici ceilalti copii nu dorm bine din cauza a ceea ce s-a intamplat. Suntem cu totii foarte afectati. Am crezut ca vom uita, dar este foarte greu", a mai spus femeia de 40 de ani.
Femeia crede ca focul a fost pus intentionat de catre concubinul ei, care s-a suparat ca Flora a mers la carciuma din sat.

In timp ce femeia se distra, cei patru copii au ars de vii.
Vraciul din sat a spus ca familia trebuie sa faca un ritual specific, o "ceremonie de purificare", pentru ca atat cei morti, cat si cei ramasi in urma, sa isi gaseasca linistea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI