Noi detalii în cazul tragediei de la Onești. Un copil de doar 5 ani a murit după ce a căzut de la etajul nouă al blocului în care locuia. Potrivit antena3.ro, mama copilului ar putea fi reținută, dar celălalt copil al său, în vârstă de un an, preluat de autorități.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, doar pentru faptă, până când vor fi stabilite toate detaliile.

Cum s-a întâmplat totul?

Un copil de cinci ani se află în stop cardio-respirator după ce a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc de locuințe. Incidentul s-a petrecut pe strada Aleea Parcului din Onești, în jurul orei 12:30.

Citește și: Copilul de 12 ani, accidentat de betonieră, a murit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din primele verificări, minorul se afla în locuință alături de mama lui, iar într-un moment de neatenție, acesta a căzut de la pervaz. Copilul a fost resuscitat, dar în zadar. Cadrele medicale au declarat decesul copilului. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a deschis dosar penal vizând infracţiunea de ucidere din culpă. 

Copilul de 12 ani, accidentat de betonieră, a murit

Un copil de 12 ani din comuna Ștefan Cel Mare, județul Vaslui, și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de un camion.

Accidentul a avut loc pe DN 15D, la intrarea în localitatea Ștefan cel Mare. Potrivit surselor Antena 3 CNN, copilul de 12 ani mergea pe bicicletă, moment în care a fost agățat de bara din spate a unei betoniere. Băiatul a fost găsit în stare de inconștiență.  

Citește și:  O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

"Copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, însă la scurt timp medicii au fost nevoiți să declare decesul”,  a informat ISU Vaslui. Polițiștii opresc toate betonierele pentru a o identifica pe cea care a provocat accidentul.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si